Konu: [23.01.2020]Jeffrey Methood,Kevin Jo  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 23.01.2020 13:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeffrey_Methood,Kevin_Jo Forum hesapları: @Methood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pandeli Majko, @ObusHaydar
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
SPOILER: GIZLE
  Çuval işi sırasında çuvalları çalmak, DM atmaya çalışmak,CJ.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  26.10.2019 tarihi, saat 13.00 civarında Çuval satış yerinde,çuvallarımı satmaya gittiğim sırada çuvallarımı alıp satmaya başladılar ardından bıçakla kovalayıp araçtan atıp, aracımı çaldılar
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR: GIZLE
- https://www.upload.ee/image/11019158/sa-mp-060.png
-

#1 - 23.01.2020 14:31
Merhabalar, Vice Roleplay ekibi kolay gelsin. Savunmayı yapan, Kevin_Jo - #Elmin.

Levelim 2 olmak üzere servere yeni başladım. Kuralları yeterince inceledim. Arkadaşın canı sıkılmış ve kime şikayet açsam diye oyun kurmuş. iş sırasında çuval çalmak ve satmak yasak olduğunu bilmiyordum mesela. Uyarmak yerine şahıs şikayet açmış. Zaten kaybı büyük olmamıştır 60$'ı iade ederim sıkıntı değil. Eğer yasaklı birşeyi yaptıysam uyarı verilmesini isterim. Ayriyyetden aşırı bir kural ihlali yaptığını düşünmüyorum. Sıkıntı değil eğer ki, aşırı derece kural ihlali yaptıysam cezamı çekerim. Savunmam bu kadardır.

Saygılar : #Elmin

#2 - 23.01.2020 14:41
Merhabalar, Vice Roleplay ekibi kolay gelsin. Savunmayı yapan, Kevin_Jo - #Elmin.

Levelim 2 olmak üzere servere yeni başladım. Kuralları yeterince inceledim. Arkadaşın canı sıkılmış ve kime şikayet açsam diye oyun kurmuş. iş sırasında çuval çalmak ve satmak yasak olduğunu bilmiyordum mesela. Uyarmak yerine şahıs şikayet açmış. Zaten kaybı büyük olmamıştır 60$'ı iade ederim sıkıntı değil. Eğer yasaklı birşeyi yaptıysam uyarı verilmesini isterim. Ayriyyetden aşırı bir kural ihlali yaptığını düşünmüyorum. Sıkıntı değil eğer ki, aşırı derece kural ihlali yaptıysam cezamı çekerim. Savunmam bu kadardır.

Saygılar : #Elmin
Öncellikle sanada merhabalar.

Bende her önüme şikayet açan birisi değilim, şikayet açttığım nadirdir. Fakat saçma bir şekilde rol yapıp hem çalıp hemde bilmiyor olduğunuz halde bıçakla saldırmanız çok mantıksız. Admin kararını bekliyeceğim sadece bir dahakine kuralları daha iyi okuyun.

#3 - 23.01.2020 14:50
Ben birisine saldırmadım. Benim yaptığım şey sadece çuval çalma ve savunmayı yaptım.

#4 - 23.01.2020 15:41
Kevin_Jo, un çuvalı çaldığı için /Non-RP/ kapsamında cezalandırılacak.
Jeffrey_Methood, Deathmatch ve CJ sebebiyle cezalandırılacak.