Konu: Her şeyden çabuk vazgeçme sevdası  (Okunma sayısı 183 defa)

#0 - 21.01.2020 14:46
  Selamlar, başlıkta belirttiğim olaydan muzdaribim. Reel hayatımda, oyun hayatımda çok çabuk kararlar verip uygulama aşamasındayken vazgeçiyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum. Genellikle bu olaylardan zararlı çıkarken duruma göre yararlı çıktığım da oluyor. Sizden tavsiyem, isteğim, ricam bu lanet olası dertten nasıl kurtulabilirim? Desteklerinizi bekliyorum.  :) :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#1 - 21.01.2020 15:07
Yaptığın işte ısrarcı ol, bardağın dibini gör üstten doğru bir yudum alıp bırakma öyle hemen  :) seviyorum seni  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 21.01.2020 15:21
gerçekten seveceğin, tüm yönlerini tasarladığın bir karakter yaratman ve bu karakterinle bir gelişim göstermen.
bir süre sonra bu karakterine bağlanırsın ve roller sana zevk vermeye başlar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 21.01.2020 16:08
@JSW bende seni seviyorum  :-* :-*

@tonyc tavsiyeni dikkate alacağım, teşekkürler hocam  :D :) :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 21.01.2020 16:17
Bence yapmadığın şeyleri yapmaya çalış mesela sürekli illegal rol yapıyorsan legal bir karakter oluşturabilirsin veya bazen yaptığın fazla guest role destek görmüyorsan bunun içinde bikiyorsan sabırlı olmaya bak illaki değerini bilen oluyor ve sana en önemli tavsiyem yapılmayanı yapmaya çalış özgün şeylere bak milletin tepkisini de boşver birde yanlış anlama mesela aklına gelmiyorsa eğer sunucudaki üyelerden beğendiğin oyunculardan PM yolu ile tavsiye alabilirsin bazıları cevap vermeyebilir ama yine de cevap veren olacaktır öyle biraz yardımcı olmaya çalıştım umarım işe yarar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 21.01.2020 16:24
@Back güzel yorumunuz için teşekkürler. Rol hayatımda şu ana kadar sürekli legal rol yaptım diyebilirim (illegal olarak yalnızca iki projede bulundum, kısa süreli.) Legal rollerden zevk alırım ve illegal rollere girişmek pek benim tarzım değil.  Guest role şu ana kadar neredeyse hiç ihtiyaç duymadım. Aradığım konseptte legal bir oluşum, kulüp, ekip.

Konu genelinde şöyle bir şey yazayım o zaman  :D :D Legal konseptte aklınıza gelen her türlü oluşum, kulüp, ekip fikirlerini de bu başlık altında sizlerden bekliyorum dostlarım.  :) :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 21.01.2020 16:25
Olayları çok fazla kurcaladığın zaman seni uzaklaştırabilir. Verdiğin kararları iyisi ile, kötüsü ile en başından adım atmadan tartarsan eğer senin için daha net olur. Kesin olarak aklına koy, sonunun kötü olacağını düşünüp bırakıyorsan eğer iyi tarafına bakmaya çalış. Tekrar o olayı aynı duygular ile, aynı kelimeler ile yaşayıp yaşamayacağını bilemezsin. Arada herkes bir şeylerden sıkılabilir, yapmak istemeyebilir bu çok ayrı bir durum tabii.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 21.01.2020 16:31
Olayları çok fazla kurcaladığın zaman seni uzaklaştırabilir. Verdiğin kararları iyisi ile, kötüsü ile en başından adım atmadan tartarsan eğer senin için daha net olur. Kesin olarak aklına koy, sonunun kötü olacağını düşünüp bırakıyorsan eğer iyi tarafına bakmaya çalış. Tekrar o olayı aynı duygular ile, aynı kelimeler ile yaşayıp yaşamayacağını bilemezsin. Arada herkes bir şeylerden sıkılabilir, yapmak istemeyebilir bu çok ayrı bir durum tabii.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 21.01.2020 16:38
Başkalarının bu konu hakkında neler düşündüğünü düşünüp, konunun eksilerini de tartarak vazgeçiyor olabilirsin. Bunun yanında buna çok fazla düşünmek de neden olabilir. Kararını veriyorsun, sonrasında kurcalıyorsun; şunu şöyle mi yapsaydım? bu böyle olmasa mıydı? başkaları nasıl düşünür? en iyisi başka bir şey düşüneyim, bu olmadı. Diyeceğim o ki fazla kurcalama, akışına bırak. Nasıl gidiyorsa gitsin, zamanla bu konu üzerinde bir eksi görebilirsin, aynı zamanda telafisini de yapabilirsin. Yaptığı yanlışlarla tecrübe edinir insan.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 21.01.2020 17:13
@Renesmee @Scealten @Heavenly öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi dikkate alacağım. Bu doğrultuda rol hayatıma yeni bir sayfa açıyorum. Hepinize teşekkürler!!!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok