Konu: 21.01.2020 Timothy_Mazzi  (Okunma sayısı 338 defa)

#0 - 21.01.2020 01:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Timothy_Mazzi @Zxlorche
Olaya dahil olan şahit karakter adı:----
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılanihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişiler daha önce gelip bize sıktılar,O kadar yakın bir mesafeden pompalı gibi bir silahla vurdukları için CK olmak istedim,NC Attım.Kişilerin herhalde bizim oluşumumuza ve bize bir garezi bir kin'i var.anlamış değilim.ama Önüne gelen her Çin isimli karakteri(kişi zaten yüzümü görmedi,arkamdan geliyordu,çekik oldugumu falan göremedi)o birliktenmiş gibi hareket edemez.Kişi ihlal yaptığı için oyuncu şikayeti açtım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kişilerin daha önce ChineTown'da attıkları baskın

Kişinin NC attıktan sonraki etkileşim anı.

Ek açıklamalar(varsa):Zaten olay bariz ortada,Baskın atılıyor,polis silahlara el koyuyor,CK lar gerçekleşiyor.
"Valachi savaşı durdurmuş.Birligi kapatmadan şunları vuralım,silahları gitsin.Gelişmelerini,kendilerini göstermelerini engelliyelim.Sonra CK verir kapatırız birliği."Kültürümüzü aşşağılayan şahıslar,Doğal olarak mekandan kovan arkadaşlarım.Baskın yiyez biz...Neyse konumuz bu değil.
Kişi hızını alamayıp Önüne gelen her çinliye sarmış sanırım."Skin de aynı,aksesuar'da aynı.eeee isim de çin.Dur şuna da laf atayım."
Konuyu uzatmayacağım cevap da yazmayacağım,kişi savunması yaptıktan sonra admin kararı.

#1 - 21.01.2020 01:27
Dönüş yapıcam.

#2 - 21.01.2020 19:28
Şimdi öncelikle arkadaşın 1. ss de attığımız baskın evet çinliler ile IC olarak kinimiz var. Daha sonra olaylar bittikten sonra geziniyordum aracımla daha sonra seni gördüm ve koşuyordun bende dalga geçmek için sana koş koş diye bağırdım IC olarak ayrıca çinliler ile yaşadığım olaylar yüzünden asyalı karakterlerden hoşlanmıyorum ve senin karakterin'de asyalı burada Mix yapılmadı ben onlardan olduğunu bile bilmiyordum zaten pm'den bunu belirtim. Retarted rp konusuna gelirsek nasıl Retarted? altında bir araban veya bisikletin olmadığı için senle dalga geçmek istedim o yüzden koş koş dedim.

#3 - 21.01.2020 23:27
Şimdi öncelikle arkadaşın 1. ss de attığımız baskın evet çinliler ile IC olarak kinimiz var. Daha sonra olaylar bittikten sonra geziniyordum aracımla daha sonra seni gördüm ve koşuyordun bende dalga geçmek için sana koş koş diye bağırdım IC olarak ayrıca çinliler ile yaşadığım olaylar yüzünden asyalı karakterlerden hoşlanmıyorum ve senin karakterin'de asyalı burada Mix yapılmadı ben onlardan olduğunu bile bilmiyordum zaten pm'den bunu belirtim. Retarted rp konusuna gelirsek nasıl Retarted? altında bir araban veya bisikletin olmadığı için senle dalga geçmek istedim o yüzden koş koş dedim.
"Çinliler ile yaşadığım olaylar yüzünden asyalı karakterlerden hoşlanmıyorum"

(Kişi yüzümü bile görmedi,arkamdan geliyordu.cekik olduğumu falan görmedi)
Edit;şikâyetteki cümleler yazıldı.
Asyalı karakterlerden hoslanmiyorsun da, arkadan gördüğün insanın nasıl asyalı olduğunu biliyorsun? Yazmayacagım dedim ama kusura bakma. Agızınla söyledin zaten,mix yapmak için illaha tepemdeki isimi yazmana gerek yok. Yüzünü görmediğin insanin arkasindan nereli olduğunu 'isiminden' bilip rolünü sekillendirmek se Mix'dir.
(Mobilden yazıldı)

#4 - 22.01.2020 01:49
"Çinliler ile yaşadığım olaylar yüzünden asyalı karakterlerden hoşlanmıyorum"

(Kişi yüzümü bile görmedi,arkamdan geliyordu.cekik olduğumu falan görmedi)
Edit;şikâyetteki cümleler yazıldı.
Asyalı karakterlerden hoslanmiyorsun da, arkadan gördüğün insanın nasıl asyalı olduğunu biliyorsun? Yazmayacagım dedim ama kusura bakma. Agızınla söyledin zaten,mix yapmak için illaha tepemdeki isimi yazmana gerek yok. Yüzünü görmediğin insanin arkasindan nereli olduğunu 'isiminden' bilip rolünü sekillendirmek se Mix'dir.
(Mobilden yazıldı)
Ben senin arkandan gelmedim ki önünden gelerek zaten yüzünü aracın içinden rahatlıkla gördüm.

#5 - 22.01.2020 07:56
Asyalı olduğumu neremden anladınız soyliyebilir misiniz?

#6 - 22.01.2020 13:19
Asyalı olduğumu neremden anladınız soyliyebilir misiniz?
Dostum konuy alakam yok bana şikayet açılmamış ancak oradaki Santino Rubio bendim.Mekanınızda yemek yedikten sonra mekan sahibiniz ic olarak bize küfür etti diğer bir adamı ise shotgun marka silah çekti.Bundan dolayı ise Chinatown'a gelip saldırdık.Sende orada bulunduğun için sana ateş açılmış.Bir nevi yanlış anlaşılma olmuş diyebilirim sana.

#7 - 23.01.2020 01:18
@NiZeX içeride bende vardım kardeşim kültürümüze ilk olarak siz ic hakaret ettiniz

#8 - 23.01.2020 02:29
@NiZeX içeride bende vardım kardeşim kültürümüze ilk olarak siz ic hakaret ettiniz
Dostum genel olarak tüm rolü açıklayayım sana.Mekanınıza girdik yemek yerken sahibiniz bize burayı da mı karıştıracaksınız gidin dedi.Bizim ise amacımız sadece yemek yemekti.Daha sonra ise sahibiniz böyle diyince bizde hakaret ettik.Daha sonra ise mekandan çıktık.Dışarıda ise sizin sahibiniz hakaret etti diğer adamınız ise shotgun çekti.Sonra ise biz geldik saldırdık.Olay tamamen bu şekilde oldu siz haksızsınız demiyorum haklısınız da demiyorum.Olay bu şekildeydi.

#9 - 23.01.2020 10:11
Zencilere gidik 'Kömür' diye assagilarsan ölün çıkar mahalleden,
Zenciye 'Kömür' demek ile Asyalinin kültürüyle dalga gecmek aynı şey, orada sıkmaya hakkiniz yoktu ama konumiz bi değil, sikayet konusu mix, şahıs asyaliyim diye bana laf yapmış, gözümde gözlük var ve hicbirsey (/do,/ame) belirtmedim. Sikayet açmak huyum değil. kimsenin de ceza almasindan zevk duyan bir insan değilim, Ama bu kadar yalanla ısrarcı olması cildirtti beni. Her çin isimli olan asyalı olmuyor. Arkadan gördü diyorum önden gördüm diyor.bak Profil Fotoma,adamin gozleri gözükmüyor cekik mekik nasıl anladin ?gözlük var karakterde.

Baskını anlatıp konuyu saptirmaya calisiyorsan söyliyeyim,yaptiniz kural cercevesi icinde de olsa tamamen AYIP savaş rolü yapmak isteseydiniz CK vermezdiniz.ki yaptığınız DM bir nevi ama sikayeti DM den acmadim SS OLMASINA ragmen,saygı duydum rolünüze ama benim de sabrim bir yere kadar.
Baskını atip polis birliktekilerin silahlarını aldı, siz de ck verdiniz. Arkadan nasil "HAHAHAAHAH gitti silahları" diye kahkaha attiniginiza adım gibi eminim. Amacınıza ulaştınız ama bir şeyi unuttunuz.

Biz rolumuzu silahla ona buna 'boş' bir sebebten sıkıp DM yaparak yapmıyoruz. Buraya gelip konuyu saptırmaya çalışma,git baska birlikleri bas,silahlarını kaybetmelerini sağla, sonra arkada kahkaha at.

Sikayeti okumamış gelmis buraya olay da ben de vardım diyor.

Konu sıkmanız değil arkadaşın Mix yapması.  Bir daha bu sikayete konuyu saptırmak  ve kavga çıkarmak  için yazma.sikayete ekli değilsin.