Zencilere gidik 'Kömür' diye assagilarsan ölün çıkar mahalleden,
Zenciye 'Kömür' demek ile Asyalinin kültürüyle dalga gecmek aynı şey, orada sıkmaya hakkiniz yoktu ama konumiz bi değil, sikayet konusu mix, şahıs asyaliyim diye bana laf yapmış, gözümde gözlük var ve hicbirsey (/do,/ame) belirtmedim. Sikayet açmak huyum değil. kimsenin de ceza almasindan zevk duyan bir insan değilim, Ama bu kadar yalanla ısrarcı olması cildirtti beni. Her çin isimli olan asyalı olmuyor. Arkadan gördü diyorum önden gördüm diyor.bak Profil Fotoma,adamin gozleri gözükmüyor cekik mekik nasıl anladin ?gözlük var karakterde.
Baskını anlatıp konuyu saptirmaya calisiyorsan söyliyeyim,yaptiniz kural cercevesi icinde de olsa tamamen AYIP savaş rolü yapmak isteseydiniz CK vermezdiniz.ki yaptığınız DM bir nevi ama sikayeti DM den acmadim SS OLMASINA ragmen,saygı duydum rolünüze ama benim de sabrim bir yere kadar.
Baskını atip polis birliktekilerin silahlarını aldı, siz de ck verdiniz. Arkadan nasil "HAHAHAAHAH gitti silahları" diye kahkaha attiniginiza adım gibi eminim. Amacınıza ulaştınız ama bir şeyi unuttunuz.
Biz rolumuzu silahla ona buna 'boş' bir sebebten sıkıp DM yaparak yapmıyoruz. Buraya gelip konuyu saptırmaya çalışma,git baska birlikleri bas,silahlarını kaybetmelerini sağla, sonra arkada kahkaha at.
Sikayeti okumamış gelmis buraya olay da ben de vardım diyor.
Konu sıkmanız değil arkadaşın Mix yapması. Bir daha bu sikayete konuyu saptırmak ve kavga çıkarmak için yazma.sikayete ekli değilsin.