Sunucuda bulanan karavan sistemi gâyet hoş bir sistem ancak gel görelim ki sorunları ve eksiklikleri insanı bezdirebiliyor.
Bir diğer konuda sorunlarından bahsettim, bu konuda ise karavan sisteminin geliştirilmesi için önerilerde bulunacağım.
-Karavan Anahtarı
Karavan sistemine tıpkı araçtaki gibi anahtar vermek eklenmeli. Karavanı başka bir oyuncu ile paylaşırken kapıyı sadece ben açabiliyorum, eğer karavanın yedek anahtarını arkadaşımıza verirsek kapısını açıp kapatabilsin.
-Karavan Mutfağı
Karavanın mutfak kısmında yemek yapılabilmeli, bu sistemin aynısını evler içinde önermiştim. /karavan mutfak komutu ile karavanın mutfağında bir şeyler pişirebilmeliyiz.
-Karavan Boyutu
Fikrimce karavanın içerisi çok dar, en azından enine değilde boyuna uzatılabilir. Yatağın veya koltukların üstüne çıkılmıyor bile.
-Karavan Rengi
Karavanın rengi bana aşırı koyu geldi, eğer arabanın farlarını karavana doğrultur isek karavan bembeyaz hârika bir renk alıyor. Keşke karavanın kendi rengi bembeyaz olsa.
-Karavan Camları
Karavanın ön ve arka camları buglu. Düzeltilmeli.
-Karavan Gardırop
Karavanın gardırobu olmalı ve buradan istediğimiz şekilde kıyafet değiştirebilmeliyiz.
Aklıma bu kadar geldi, sistemin sorunları düzeltilip geliştirilir ise hârika olacaktır. Teşekkürler.