Konu: [19.01.2020] Adriatik Kriminal Organizata  (Okunma sayısı 223 defa)

#0 - 19.01.2020 17:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alban Terziu - Jahir Parashqevi - Pandeli Majko - Petrit Milot - @wolfusta @Aureus @ObusHaydar @HakanMaster
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli bölge ihlali

SPOILER: GÖSTER

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 19/01/2020 tarihinde gece 00.10 saatleri civarında kişiler rol yaptığım bölgeyi basıyor. Tek sıkıntı rol yaptığım bölge güvenli bir alan. O bölgede illegal rol gerçekleştiremezler, silah vb çıkarıp ateş açmak gibi. Sonuçta güvenli bölge, ben o bölgede silah bile çıkartamıyorsam onlarda çıkaramaz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:
&feature=emb_title 30. saniyeden sonra başlıyor, chatloga vb bakarsanız isimler görülecektir.

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almalarını istiyorum
« Son Düzenleme: 19.01.2020 17:28 bakhtiyar »

#1 - 19.01.2020 17:32
Öncellikle selamlar. Dün gece Allen adminimiz kendisi de bize karşı uyarısını yaptı biz orayı Vice Sahiline dahil değil diye biliyorduk aklımda öyle kalmıştı direk girdik. İçeride bir kişi vardı o da AFK'ydı. Suçumu kabul ediyorum hatalıyım rahatsızlık verdiğim kişiler varsa da kusuruma bakmasın.

#2 - 19.01.2020 17:38
bir supportsun, kuralları bizden daha iyi bilmen gerekiyor

#3 - 19.01.2020 17:39
bir supportsun, kuralları bizden daha iyi bilmen gerekiyor
Evet haklısın bir anlık olan bir şey, tekrarının yaşanmayacağını temin ederim. Rahatsızlık verdiğim kişilerde kusuruma bakmasın.

#4 - 19.01.2020 17:40
Güvenli Bölge sebebiyle barın baskınında bulunan ve videoda görünen tüm karakterler ceza alacak.

Oluşum kuralları çıkan çatışmalar ve DM'ler çerçevesinde yönetim ekibi tarafından, eksik görülen kısımlar için düzenlendi. Şu an bu şikayetten ceza aldınız ancak bundan sonra tüm oluşumların yeni kuralları kavraması gerekiyor. Artık güvenli bölgelere çatışma/savaş durumunda sığınan birliklerin mekanları güvenli sayılmayacak. (Güvenli bölgeyi kullanarak savaştan kaçma/vurup oraya sığınma olarak algılanabileceği için.) Bu şikayette değil ama bundan sonra bu kurallar geçerlidir.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180.msg38051#msg38051
« Son Düzenleme: 19.01.2020 17:46 Oggy »