Bu karakter yüzünden Attardi çatısı altından rahat 3 kişi intihar etmiştir. Böyle bir kanser hücresinin kemoterapisi olmak bizim için bir gururdur. Tony'den, Alyssa karakterlerine, hiç yakıştıramadım. Bol şans, lazım olacak. kaç karakter öldü bilmiyoruz bir süre sonra saymayı bıraktık, alyssa olsun jayden olsun asıl kaostan bu adam besleniyor lol
canımın en eennn içisin Alıntı yapılan: tonyc - 13.01.2020 16:11 Alıntı yapılan: Sentez - 13.01.2020 18:57Bu karakter yüzünden Attardi çatısı altından rahat 3 kişi intihar etmiştir. Böyle bir kanser hücresinin kemoterapisi olmak bizim için bir gururdur. Tony'den, Alyssa karakterlerine, hiç yakıştıramadım. Bol şans, lazım olacak. Alıntı yapılan: kaostan besleniyorum - 13.01.2020 19:39Alıntı yapılan: Sentez - 13.01.2020 18:57Bu karakter yüzünden Attardi çatısı altından rahat 3 kişi intihar etmiştir. Böyle bir kanser hücresinin kemoterapisi olmak bizim için bir gururdur. Tony'den, Alyssa karakterlerine, hiç yakıştıramadım. Bol şans, lazım olacak. kaç karakter öldü bilmiyoruz bir süre sonra saymayı bıraktık, alyssa olsun jayden olsun asıl kaostan bu adam besleniyor lol
Alıntı yapılan: Sentez - 13.01.2020 18:57Bu karakter yüzünden Attardi çatısı altından rahat 3 kişi intihar etmiştir. Böyle bir kanser hücresinin kemoterapisi olmak bizim için bir gururdur. Tony'den, Alyssa karakterlerine, hiç yakıştıramadım. Bol şans, lazım olacak. Alıntı yapılan: kaostan besleniyorum - 13.01.2020 19:39Alıntı yapılan: Sentez - 13.01.2020 18:57Bu karakter yüzünden Attardi çatısı altından rahat 3 kişi intihar etmiştir. Böyle bir kanser hücresinin kemoterapisi olmak bizim için bir gururdur. Tony'den, Alyssa karakterlerine, hiç yakıştıramadım. Bol şans, lazım olacak. kaç karakter öldü bilmiyoruz bir süre sonra saymayı bıraktık, alyssa olsun jayden olsun asıl kaostan bu adam besleniyor lol
Bu karakter yüzünden Attardi çatısı altından rahat 3 kişi intihar etmiştir. Böyle bir kanser hücresinin kemoterapisi olmak bizim için bir gururdur. Tony'den, Alyssa karakterlerine, hiç yakıştıramadım. Bol şans, lazım olacak. Alıntı yapılan: kaostan besleniyorum - 13.01.2020 19:39Alıntı yapılan: Sentez - 13.01.2020 18:57Bu karakter yüzünden Attardi çatısı altından rahat 3 kişi intihar etmiştir. Böyle bir kanser hücresinin kemoterapisi olmak bizim için bir gururdur. Tony'den, Alyssa karakterlerine, hiç yakıştıramadım. Bol şans, lazım olacak. kaç karakter öldü bilmiyoruz bir süre sonra saymayı bıraktık, alyssa olsun jayden olsun asıl kaostan bu adam besleniyor lol
Alıntı yapılan: Sentez - 13.01.2020 18:57Bu karakter yüzünden Attardi çatısı altından rahat 3 kişi intihar etmiştir. Böyle bir kanser hücresinin kemoterapisi olmak bizim için bir gururdur. Tony'den, Alyssa karakterlerine, hiç yakıştıramadım. Bol şans, lazım olacak. kaç karakter öldü bilmiyoruz bir süre sonra saymayı bıraktık, alyssa olsun jayden olsun asıl kaostan bu adam besleniyor lol