Konu: Chavo_Black PG, Mix, Fail RP  (Okunma sayısı 195 defa)

#0 - 11.01.2020 20:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cavo_Black @Çapo Black

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shinichi_Okazaki, Keith_Webster, Jordan_Williams, Dwayne_Lamar

İhlal edilen kurallar:
Spoiler: GösterGizle
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Mix

Fail RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 11.01.2020 sabaha doğru 02.30'da Iddlewood'da başladı. Şahıs Jordan_Williams ile tartıştı, polis çağırıp yalan bilgi verdi ve ceza yiyeceğini öğrenince pm atıp ooc olarak kendi yaptığı şikayete karşılık şikayette bulunan Jordan_Williams'a şikayeti geri çekmesini, işinden olacağını söyledi. Olayları asıl başlatan bu oldu.

Öğlen 12.00'dan sonra oyuna girdik ve şahıs Jordan_Williams, Dwayne_Lamar, Keith_Webster ile benim karakterimle olduğundan (Shinichi_Okazaki) daha kavgalıydı. Karakterlerimiz arasındaki sorunu çözdükten sonra gezinirken sıklıkla yaptığı (elimde ne yazık ki tek bir ss var diğerlerini gözardı edip düzelir herhalde diyerek sslemedik) gibi karakterini konuştururken ":D, :)" gibisinden emoji attı. Bunun da ekran görüntüsü mevcut.

Mall civarında konuşurken maskeli, emote vererek karakterinin tanınmasının çok zor olduğunu belirten şahıslara adıyla seslenip nasıl tanıdığı sorulduğunda sesinden tanıdığı cevabını verdi. Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi herhangi bir konuşma olmamıştı. Direkt seslenme var yani.

Dwayne_Lamar ile araçlarımıza kaza süsü verdik ve Dwayne_Lamar maskeyle saklanarak beklemeye başladı. Yarış pistinin sağındaki mavi apartmanların arasındaydık. Karakterim yaralanmış gibi telefonuyla şahısı aradı ve haber verdi. Şahısın dediklerine uyup hastaneyi aradı ve şahıs üniformasıyla, ambulansıyla geldi. Saklanan Dwayne_Lamar'ın  üstünde yazan adını görüp görüş açısında gözükmeyen, aracımın altında kalmış Dwayne'in motorunu bahane ederek "Burda bekle." diyerek olay yerinden uzaklaştı ve telefondan beni arayıp tuzak kurduğumuzu söyledi. Ardından tekrar olay yerine gelip /b ile role devam diyerek devam etti. Düzgün şekilde emote'lar vererek yaralı gibi davranıyordum o da düzgünce ilk yardım uyguladı. Bu sırada Dwayne_Lamar arkadan, ambulansın diğer tarafından yaklaştı ve şahıs ile karşı karşıya gelince yapması gerektiği gibi emote vererek tam önünde duran şahısa ateş açtı. Tüm şarjorü üstüne boşaltmasına rağmen şahıs ambulansa atlayıp kaçtı ve ardından pm üzerinden Jordan_Willams'la konuştu. Olayları, emote'ları gösteren ekran alıntıları mevcuttur.

00.20 12.01.2020
Şahıs etkinliklerde kavga vs. rolleri yasak olmasına rağmen bu role kalkıştı. ekran alıntısı mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle
pm üzerinden şikayeti geri çekmemizi söylediği ekran görüntüsü

Bahsettiğim, karşısındaki şahısın tanınması çok zor olmasına rağmen yaptığı fail rp

Saldırı öncesi Dwayne_Lamar maske, eldiven takıp saklanırken

Saldırı sonrası şahısın kaçması üzerine alınan ekran görüntüsü

Jordan_Willams ile pm üzerinden tartışması

Emoji kullanımı

Etkinlikte kavga çıkarma deneyişi

« Son Düzenleme: 12.01.2020 05:47 aerobuu »

#1 - 12.01.2020 00:34
Arkadaş Hastane çalışanı rolü yaparken bir yandan da Gangster rolü yapıyor anlaşılan, sürekli bana tehtidler savuruyor rol içinde.Ne kadar görmezden gelmeye çalışsam da sürekli yanlış emote kullanımı ve fail rp yapıyor üstelik.

#2 - 12.01.2020 00:43
Shin in yazdığı her şey harfi harfine doğru ve zaten hepsi ss lerde mevcut ama ben yine de anlatayım... Biz Shin ile beraber arabalarımıza kaza süsü vermiş onu beklerken ben apartmanın birinin merdivenlerinde (balkon kısmı gibi bir yer) görünmeyecek şekilde bekliyordum suratımda maskem elimde de eldivenlerim vardı ikisinin de emote ları verilmiş şekilde ardından Shin karakteri ,Çavo karakterini arayıp kaza yaptığını ve gelmesi gerektiğini söyledi Çavo geldiğinde daha benim motorumu 1-2 kere görmüş olmasına ve şehirde aynı motordan birkaç tane olmasına rağmen(hatta bir tanesinin renkleri bile birebir aynı) bu Dwayne in motoru diyip kaçtı ardından gelip ooc den 'role devam' yazdı biz role devam ederken ben balkondan aşağı ona görünmeden inip geldiği ambulansın arkasına geçtim(emote vererek) sonrasında o ambulansa binmeye doğru gelirken yine emote umu vererek üzerine neredeyse 20-25 tane mermi boşalttım fakat buna rağmen koşarak ambulansa binip sürmeye başladı ve kaçtı. Anlatacaklarım bu kadar teşekkür ederim.