Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21327 defa)

#310 - 26.06.2022 11:51
Sürekli kendini güncel tutan bir sunucu, hem kitle olarak hem de sistemsel olarak SAMP içerisinde bulunulamayacak bir sunucu :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#311 - 30.06.2022 16:11
Mama miyalık.  :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#312 - 30.06.2022 16:21
Hatun parlıyo' sanki Petrol Ofisi
Çok darsın ve ben klostrofobiğim
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#313 - 04.07.2022 22:19
Ben ve kitlemdeki düzgün insanlar olarak bu sunucuya aktiflik, kalite katmaya geliyoruz vira bismillah.
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day, benraime,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#314 - 15.07.2022 14:52
İlk izlenimlerim doğrultusunda rahatlıkla söyleyebilirim ki yapabileceğiniz farklı farklı alternatifler bulunmaktadır. Hırsız olabilirsiniz, dövüş sporları ile uğraşabilirsiniz, okul bile okuyabilirsiniz. Temel şeyleri zaten yazmama gerek yok. Tek sıkıntısı meslek sayısı, para kazanabileceğimiz bir kaç tane daha farklı meslek olsa tadından yenmez fakat her güzelin bir kusuru vardır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#315 - 16.07.2022 00:15
vice herkes için bir şans kapısı olmuştur, bu kardeşlerimize de bir şans tanımamız gerekiyor. onlara yol göstermen lazım burdan atıp tutman değil.....
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#316 - 16.07.2022 00:36

Videolar her şeyi özetliyor. Bu ve bunun gibi maymunları sunucuda barındırmak tamamen sunucunun zararınadır. Vice yönetimi böyle insanları sunucudan barındıracaksa bu sunucuda oynamanın lüzumu yok. :sampanya:

Arkadaşı tanımıyorum ama mesajın dikkatimi çekti, hakaret edilen ve hedef gösterilen yerleri sildim. Sadece adamı kötülemek için girmişsin, "Vice yönetimi böyle insanları sunucudan barındıracaksa bu sunucuda oynamanın lüzumu yok." Zaten oynamıyorsun ki, 1 levelsin.  :manifdog

Ayrıca bu sunucudan çok değişik insanlar da geldi geçti. Zamanında bizim bile kusurlu binlerce yanımız vardı. Geçmişte yaşanan veya başka platformdaki olaylar bizi bağlamıyor çok kötü şeyler değilse. Bir kullanıcıyı başka yerde sevmiyorsunuz diye burada karalamanıza izin verecek değiliz. Bu sunucuda zamanında ne troller geldi geçti, şimdi kendi ortamları var. Herkes bir şansı hak eder.

Tamamen yukarıdaki isimlerden bağımsız yazdığım bir mesaj.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#317 - 16.07.2022 01:36
Sistemler, server havası, rol yapan arkadaşlar bana eski zamanları hatırlattı. Eski zamanlardan kastım güzel rollerin döndüğü dönemler, yerler. Burası o eski havayı gayet yansıtıyor ve güzel dönüyor bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#318 - 17.07.2022 19:16
Arkadaşı tanımıyorum ama mesajın dikkatimi çekti, hakaret edilen ve hedef gösterilen yerleri sildim. Sadece adamı kötülemek için girmişsin, "Vice yönetimi böyle insanları sunucudan barındıracaksa bu sunucuda oynamanın lüzumu yok." Zaten oynamıyorsun ki, 1 levelsin.  :manifdog

Ayrıca bu sunucudan çok değişik insanlar da geldi geçti. Zamanında bizim bile kusurlu binlerce yanımız vardı. Geçmişte yaşanan veya başka platformdaki olaylar bizi bağlamıyor çok kötü şeyler değilse. Bir kullanıcıyı başka yerde sevmiyorsunuz diye burada karalamanıza izin verecek değiliz. Bu sunucuda zamanında ne troller geldi geçti, şimdi kendi ortamları var. Herkes bir şansı hak eder.

Farklı bir hesapla oynuyordum geçtiğimiz günlerde o hesabı banlatıp bu hesaba geçtim. Bu kişiler geldiğini gördüğümde ise oynayasım gelmedi.

Haklı olduğun noktalar var fakat bu kişinin amacının ne olduğu belli, ne yaptığı belli. 2 senedir aralıksız kendisi ve ekibiyle beraber DM atan birisi. Geçenlerde ise yönetimle ters düştüğü için dm atıp bırakmış birisi. Ben bu sunucuda oynamaya devam edeceğim, sunucuyu böyle tipler yüzünden karalayacak değilim zaten çokta sevdiğim bir sunucu burası. Umarım bundan aylar veya yıllar sonra bu mesajı alıntılayıp "ben söylemiştim" diyecek duruma gelmem.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#319 - 22.07.2022 19:38
Bir kullanıcıyı başka yerde sevmiyorsunuz diye burada karalamanıza izin verecek değiliz. Bu sunucuda zamanında ne troller geldi geçti, şimdi kendi ortamları var. Herkes bir şansı hak eder.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok