Telefondan Yazdım!!! Bayadır sunucuda bulunuyorum bayadır dediğim 7-8 ay galiba.
Açık ve net konuşayim ilk başladığımda otomotiv şirketindeydim sonra pasifliğimden dolayı giremedim, birlik kapanmış vs
sonrasında troll olarak oynayayim dedim ama Jackals 13'e girdim, ASGH oldum, CK oldum, NC hakkı verenler oldu NC attım. Hayatımda yapmadığım roller yapmaya çalıştım.
Latin rolü denedim, PD oldum, ASGH oldum. 1.5-2 senelik samp hayatımda bundan önce bulunduğum yerde sadece troll bulunan insanlarla kendimi harcadığımı hissettim. Buraya gelince farklı rollerle geliştim, level atladıkça kendimi gerçek bir oyuncu yerine koyuyorum.
Sunucuda sevdiğim şeyler çok, PD'nin yazılı updateleri, OOC platformda konuşularak birlik yönetilmemesi vs. gerçek bir roleplay deneyimi sunuyor.
Sevmediğim yanları fazla yok. Başlıca sevmediğim yanı şu; Çok bağlıyor kendine sunucu, LGS'ye gireceğim salamıyorum. Buna göre oynayın. Bir birliğe ya da çevreye katılırsanız bırakamıyorsunuz.
Gördüğüm en iyi admin kadrosu mu? Bilemem, her adminin kendi alanı var fakat bu sunucuda adminlerin düzenli yayın açması ve oyuncularla iletişim halinde olması en iyi etkenlerden birisi. Açıkcası rol destek ekibide güzel düşünülmüş bir sey ama hard-rp bir sunucuda rol öğretmek ne kadar iyi veya mantıklı bilemem fakat bence bu rol destek ekibi gayet işe yarıyor.
Çoğu şeyin role dökülerek olması gayet güzel. Araç sınırı yeniden gelse ve otomotiv şirketleri tekrar ortaya çıksa daha iyi olur, şu an var mı bilmiyorum ama daha aktif olmalarını sağlayacaktır bu araç limiti. İkinci el ilanlar kısmıda çok iyi fakat 120 dolara falan ev koyuyorlar, önüne geçilmeli. Bir limit koyulmalı ya da CCU bunla ilgilenmeli, sadece reklamları öne çıksın diye yapıyorlar çünkü. PD ve medical birliklere gelirsek, PD düzene oturuyor, sert konuşacağım bence PD'ye laf edenler tamamen yakalandıkları için böyle kin besliyorlar ya da hatalı işlemden dolayı bunu OOC'ye döküyorlar "Çevrimiçi İşlemler" bölümü boşuna değil İçişleri(veya İç işleri) boşu boşuna PD'de yok, PD'de şu an kurallar gayet katı. Medikal birliklere gelirsek(gelirsem) bence daha aktif olmalılar. Serverda non-rp car driving çok ve bunu bazen role dökmemiz gerekebiliyor, medikaller veya CPH diyeyim çok gecikiyor ve olaya hızlı müdahale edemiyorlar olay âdeta ana baba gününe dönüyor, ya yeterli sayıda EMS gelmiyor ya da çok geliyor. Stajyer Doktor veya paramedikler ile bir sıkıntım yok medikal roller gerçekten zor ve bilgi birikimi gerektiriyor. Bilgisayara geçersem ekleme yapabilirim.