Konu: Alberich_Schmid [09/01/2020]  (Okunma sayısı 200 defa)

#0 - 10.01.2020 01:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Mustafa Akbulut Alberich_Schmid

Olaya dahil olan şahit karakter adı: White Park üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/01/2020-22 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Rolden kaçmak/Bağlantı koparmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olaydan önce kişi bizi sebepsiz yere takip etti ve sebebini sorduk gezmek istediğini söyledi yolu açtık geçmedi ve biz de muhbir olduğunun gerekçesine vardık agresif rollere büründük tehditkar şekilde ilerlemesini istedik kişinin yanındaki bize küfürlar savurdu ve kaçtılar. Daha sonra kişilere tekrar idle cıvarında gördük takip başlattık kişi küfür etti ve bir şekilde bunları kıstırdık Alberich karakterini yakaladık başta role uymasa da sonralarda uymaya başladı sandık fakat kişi bağlantısını kopararak rolden kaçmaya çalıştı. Daha öncelerden beri bu tür hareketlerini gördüğüm için sunucu içi insanlara rahatsızlık verdiğini düşünüyorum umarım gereken yapılır. Kişiyi 15 dakika bekledik oyuna gelmedi aksi bir durumu oyundan veya forumdan da belirtmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 10.01.2020 01:11 Fasci »

#1 - 10.01.2020 01:11
Şahitliğimi kabul ederek şahsın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#2 - 10.01.2020 11:59
Merhabalar öncelikle siz orada roldeyken farkettiyseniz role uyum sağlayamadım orada internet bağlantım ts3de baktığımda +500ms gösteriyordu sonrasında size internetimin yavaşladığını söyledim ondan 2 dakika sonra internetim gitti bilerek bağlantı koparmadım.

Eğer istiyorsanız internetin gittiğine dahi (kanıt) olarak video kayıdı atabilirim rolü tekrar alabiliriz.

(İnternet bağlantım koptu bilerek koparmadım video kayıdı atabilirim.) Rolü tekrardan alırsak daha iyi olur.

#3 - 10.01.2020 13:01
White Park ve Alberich Schmid karakteri arasında ki rol tekrarlanacak(olduğu yerden devam edilecek.) Eğer kişi role uymaz ise bana PM üzerinden bildirim yapın.

Edit: Alberich Schmid karakteri role uymaz ise, alması gereken cezanın üç katı ceza verilecek.
« Son Düzenleme: 10.01.2020 13:14 cherry wine »