0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olaya şahit olan Admin @NyarkoBu kişi Güvenli Alanda (Sahilde) aracımı çaldı düz kontak yaparak bende şikayet açmak yerine role dökmek istedim ama kendini haklı çıkarmaya çalışıyor belli ki Ben role döküp bunu buldum dövmeye başladığımda karşılık verdi bunny hop yaparak bana vurdu ve yaralandım sonra ordaki 2 motorcu bunu dövdü bu yaralandı sonra ben kalktım neden yaptın? neden çaldın? aracımı tarzında sorular sordum, sonra bu yerdeyken emotesini vererek buna üst üste vurdum bu kalkıp hemen bana vurdu olaya şahit olan karakter ASGH Keenedy forum adını bilmiyorum kendisini etiketlerseniz sevinirim.İşin kısacası kişi hemen kalkıp o kadar darbe yemesine rağmen bana vurdu ve yaraladı @Nyarko isimli admin gereken cezayı Alton karakterine verdi, ne diye uzatıyor anlamıyorum.
@Stopper Bunnyhop yaparak beni yaralıdığın için sana Fear-RP yapma zorunluluğum yok, IC olarak senden üstünüm.
Evet ASGH üyesi bendim, şikayeti açan arkadaş kalkıp saldırdı.
Alıntı yapılan: V E N O M - 05.01.2020 02:36Evet ASGH üyesi bendim, şikayeti açan arkadaş kalkıp saldırdı.Şahitlerimin ssi var sen yokken bu arkadaşı ben düşürdüm.