Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim canlarım, karakter tanıtımı bir süredir aktif tutamıyordum.Bugünden itibaren aktif bir şekilde karakterin gelişimlerini atacağım bol bol, bu arada karakter tanımını güncelledim.Karakter tanıtımında bana yardım eden
@reagan kocaman öpücükler bırakıyorum.

Yeni Karakter Tanıtım

| _-- | KİŞİSEL BİLGİLER; Ad / Soyad: Denzel Kingston Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD Eyaleti  Doğum Tarihi: 17/NİSAN/1995 Medeni Hâl: Evli Dini İnanç: Hristiyan Etnik Köken: Amerikan Bilinen Adres(ler): Jeffs st, No: 358, Jefferson, Vice
FİZİKSEL BİLGİLER; Boyu: 184cm / 6ft.04in Kilosu: 73kg / 158lbs Vücut Tipi: İri kıyım Saç Rengi: Koyu kahve Saç Tipi: Dalgalı Göz Rengi: Mavi
EK BİLGİLER; Eğitim: Üniversite Bölüm: Müzik Ellik: Sağlak Annesi: Letty Kingston Babası: Lance Kingston
| HAKKINDA;
- Arkadaşları ona hep "Teğmen" diye seslenir.
- Sıkı bir vücuda sahip, her zaman enerji dolu ve samimi bir karakter.
- Sigara içiyor, ara sıra alkol alıyor.
- Hayvan haklarını koruma sendikalarına üyeliği var.
- Kadınlara aşık bir karakter, her kadın ortamda onu sever
- Motorsiklet tutkunu, Kawasaki Ninja ZX R10 modele sahip.
- Saatlerce koşmayı seviyor, beyzbol oynamaktan hoşlanıyor.
- İnsanlara çabuk güveniyor.
- Kendine ait set mixler hazırlıyor, programlarında bunları kullanıyor.
- Ticaret üzerinden çok iyi paralar elde etmiştir.
ZAMAN ÇİZELGESİ;
- 17/NİSAN/1996 dünyaya geldi.
- 22/EYLÜL/2003 okul hayatı başladı.
- 10/EKİM/2004 annesini kaybetti.
- 26/TEMMUZ/2010 spor hayatı başladı.
- 13/OCAK/2015 basketbol takımına katıldı, lisanslı oyuncu oldu.
- 13/OCAK/2017 Amy ile üniversitede tanıştı, kısa bir süre içerisinde evlendi.
- 24/ARALIK/2019 VCPD akademisine başvurdu ve akademi birinicisi olarak mezun oldu..
- 01/OCAK/2020 VCPD Memur I olarak görev yapmaya başladı.
- 25/OCAK/2020 Memur II rütbesine yükseldi, SWAT bürosuna katıldı.
- 27/ŞUBAT/2020 Memur III rütbesine yükseldi, Kıdemli Swat Operatörüne terfi etti.
|
GÖREV BİLGİLERİ;
Rozet Numarası: #58101 Hizmet Başlangıcı: 20/MAY/2020 Rütbesi: Memur III - Kıdemli Swat Operatörü Büro: Commerce Büro Birim(ler): Suç Bastırma Görev Silahı: GLOCK 17, G17 GSM: Mail: [email protected]
| ___________________ |  |
PERSONEL MADALYA ve TAKDİRLERİ

Saha Eğitiminin Tamamlanması
Tarih: 14.01.2020

Örnek Akademi Öğrencisi
Tarih: 01.01.2020

Temel Yaşam Desteği Sertifikası
Tarih: 31.12.2019

Kıdemli SWAT Operatörü
Tarih: 08.02.2020

Hizmet Ödülü (3 ay)
D E N Z E L K I N G S T O N
Denzel Kingston | | | Doğum Yeri : LA, California, ABD | Doğum Tarihi : 17/NİS/1995 | Medeni Hali : Evli (Amy Kingston) | İlişki Durumu : Karışık | Dini İnanç : Protestan †
Boyu ve Kilosu : 1.86cm - 85kg | Saçları: Siyah, dalgalı | Göz Rengi: Kahverengi | Dövmeler : N/A | Yara İzi / Doğum Lekesi : Bulunmuyor
 | |
● 17/NİSAN/1995 yılında dünyaya geldi. ● California üniversiteden mezun oldu. ● Uzun yıllar Los Angeles'ta yaşadı, daha sonra Vice şehri ile tanıştı. ● Eğlenmeyi bilen bir tip, arkadaş canlısı. ● Beyzbol oynamayı seviyor. ● Motorsiklet tutkunu, Kawasaki Ninja ZX10 modeli motora sahip. ● Amy Kingston ile evlendi, onunla güzel günler geçirdi. ● Spora önem veriyor, saatlerce halter kaldırabilir. ● Departmanda herkes tarafından Teğmen Kingston olarak tanınıyor. ● Vice sahilindeki villasını satıp, Crenshaw'da Oliver ile birlikte müstakil bir evde yaşıyor.

|
2020 - Crenshaw, Arkadaşı Oliver tarafından çekilmiş bir fotoğrafı.