Konu: [21.12.2019 - Randolph Kuhlman, Chris Brown] DM, OOC Tehdit, Agresif Rol.  (Okunma sayısı 145 defa)

Ska

*
v2 Oyuncusu
#0 - 21.12.2019 21:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Randolph_Kuhlman @h4x  Chris_Brown @onlyDIESEL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.12.2019, 23.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Deatmatch, agresif rol, OOC Tehdit.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Merhaba, arabamla normal bir şekilde geziyordum kişilerde sataşacak bir yer arıyordu sanırım bir köşede ben giderken pusu gibi bir şey kurmuşlar önüme kırdılar bende "Lanet" diyerek tepki verdim olaya sonrasında ise yoldan çekiliyordum ki arkadaşlar bana küfür etti ve kaçtılar sonrasında ben kişilerin peşinden rpye girmek için gittim koltuk altından uzi çekme rolü yaptı nedenini bilmiyorum sonrasında ise ben bunları polise şikayet ettim bir yerde giderken karşılaştık ben arkadaşlara bakıyordum ki birden araçtan inip pompalısını çekti ve bana ateş etmeye başladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR: GÖSTER

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 21.12.2019 21:30 Ska »

Ska

*
v2 Oyuncusu
#1 - 21.12.2019 21:34
Karaladığım yerler PM olan kısım İC olarak konuşma olan yerleri kaldırmadım, kaldırma sebebim özel bir şey konuşuyor olmamdı, orjinali duruyor yetkili kişiye dcden atabilirim.

h4x

*
v2 Oyuncusu
#2 - 21.12.2019 22:27
Yaklaşık 10 dakika boyunca aracıma çarpıp hasar verdin rolsel olarak seni 2 defa uyardık sonra bilerek tenhaya gittik peşimizinden geldik sıktık sıkmasak arabamız perte çıkacaktı.

#3 - 21.12.2019 23:36
Konuyla alakası olmayan kişilerin müdahil olmaması gerek, @caninecop 'a uyarı eklendi.

Ska

*
v2 Oyuncusu
#4 - 22.12.2019 15:50
Sıkma sebebinizi yazılarla değilde SS gibi kanıtlarla yanıtlarmısınız?

h4x

*
v2 Oyuncusu
#5 - 22.12.2019 17:11
Sıkma sebebinizi yazılarla değilde SS gibi kanıtlarla yanıtlarmısınız?
Benim atacağım ss'te de sizin koyduğunuz kanıttaki chatler var söylediğimiz gibi aracımız daha fazla hasar alıp perte çıkmaması için uyardık, uyarıyı dikkate almayanlar politakamız budur ve size bunu belirttik.

#6 - 22.12.2019 19:34
Chris Brown savunma yapmadığı ve Ortak Nezaket kuralını ihlal ettiği için cezalandırılacak. Randolph Kuhlman ise sürekli silahıyla agresif rol sergilediği için cezalandırılacak. Lütfen oyun kurallarını okuyun, okuyup anladığınızdan emin olduktan sonra sunucuya tekrar giriş yapın.