Konu: [21.12.2019] James Montoya  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 21.12.2019 18:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Montoya @krazykiller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.12.2019, 15 55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
nonrp driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Polis takibinde aracıyla beraber kanala atladı, uyarmama rağmen hiçbir şey olmamış gibi devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Normalde şikayet açmak hiç huyum değil, sonuçta oyun oynuyoruz. Fakat bu arkadaş gördüğüm kadarıyla oyuncu şikayetleri bölümünde bir hayli ünlü, insanların eğlencesini batırmak için giriyor herhalde sunucuya.
« Son Düzenleme: 21.12.2019 18:13 halbautomatik »

#1 - 21.12.2019 18:31

#2 - 21.12.2019 18:39
Komple videoyu atarsan eğer orda bilerek aşşağıya atlamadığımı space ile durdup aşşağıya düştüğümü anlarsın zaten lütfen videoyu yükle gerekli kararlar ozaman verilsin.

#3 - 21.12.2019 19:03
Komple videoyu atarsan eğer orda bilerek aşşağıya atlamadığımı space ile durdup aşşağıya düştüğümü anlarsın zaten lütfen videoyu yükle gerekli kararlar ozaman verilsin.
Videoda frenleyip aracı yanlayarak atladığını görüyorum, belki de süslemek istemişsindir, bilmiyorum. Kasıtlı olarak yapmamış olsan bile, aşağı atladıktan sonra bir kez bile durmadan basıp gittin, attığım mesajlara da cevap vermedin. Kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum hala.

#4 - 22.12.2019 19:42
James Montoya, non-rp driving yapmamanız için sizi bu seferlik uyarıyorum. İkinci bir şikayette iki katı cezasını alacaksınız. Oyun kurallarını inceleyin, okuyup anladığınızdan emin olduktan sonra sunucuya  girin.