Konu: James_Montoya [20.12.2019]  (Okunma sayısı 163 defa)

#0 - 21.12.2019 11:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Montoya @krazykiller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.12.2019, 22.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  20.12.2019 21:30 civarında kişiler tanış olduğumuz insanlar tarafından düşürüldüğünü gördüm ve daha önceden husumetimiz olduğu için bunu role döküp fotoğraf çektim lakin yaralı vaziyette birinin böyle bir söylemde bulunmasının Fear-RP olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

#1 - 21.12.2019 14:56
Sistemsel yaralıya düştüm fakat düşüren kişi siz değildiniz siz sadece gelip saçma bir şekilde fotoğrafımı çektiniz bizi yaralıya düşüren kişi @Oggy  admindir ayrıca yanımıda 2 tane yaralıya düşmeyen adam varken gelipte fotoğrafımızı çekmen bayaa traji komik

#2 - 21.12.2019 15:02
Sistemsel yaralıya düştüm fakat düşüren kişi siz değildiniz siz sadece gelip saçma bir şekilde fotoğrafımı çektiniz bizi yaralıya düşüren kişi @Oggy  admindir ayrıca yanımıda 2 tane yaralıya düşmeyen adam varken gelipte fotoğrafımızı çekmen bayaa traji komik
Ekran görüntüsünde de adım geçiyor;

Sistemsel olarak yaralıya düştüğünüzde, yaralı rolü yapmak zorundasınız. Buna ek olarak, karşınızdaki kim olursa olsun siz ondan kötü durumdasınız-yaralısınız- bu durumda fear-rp yapmanız doğal olarak kaçınılmaz olmalı.
« Son Düzenleme: 21.12.2019 15:15 Jielliex »

#3 - 21.12.2019 18:29
Bu seferlik uyarıyorum. Daha dikkatli olun. Kimin yaraladığı önemli değil, yaralı olup - olmadığınız önemli.