Konu: 20.12.2019 Lamar_Will  (Okunma sayısı 166 defa)

#0 - 20.12.2019 23:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    LAMAR_WILL    @MrRookie
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: screenshotlar

Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben IC olarak geziyordum, şahıs geldi indi bana karşı Mac-10 tuttu. Bende gerekli rollerimi gerçekleştirdim sonrasında geldi vurmaya başladı şahısı IC olarak tanımıyorum, böyle bir rolü yapma amacı ne bilmiyorum gerekli cezayı alsın.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

#1 - 21.12.2019 00:32
Kişiyle 1 veya 2 gün önce balıkçıda tartışmıştık loglar incelendiğinde tartıştığımız görülebilir.
Durduk yere kimseye saldıracak kadar dmci değilim. Mac-10'u tuttum ama sıkmadım. Eğer amacım dm olsaydı orada ateşleyip bayıltabilirdim. Rolsel olarak kavgalı olduğumuzdan bir güzel dövüp gittim.
Açıklamalarım bu kadar teşekkürler.

#2 - 21.12.2019 00:37
Ek olarak;
Neopolo_Bartolini ( @Sentez ) Balıkçıda yaşanan tartışmaya şahittir.

#3 - 21.12.2019 16:10
Bana kanıt göster dostum, ben seni tanımıyorum IC olarak rol çevirdiğimizide sanmıyorum.

#4 - 21.12.2019 19:21
Her girdiğim rolü arşivlemem mi gerek kardeşim? Senin hafızan düşükse bu benim problemim değil. Dediğim gibi eğer loglar incelenirse daha önceden tartışma yaşadığımız görülebilir.
Ek olarak tartışma rolüne şahit olan kişinin bilgileri yukarıda paylaşılmıştır. O kişiyede sorulabilir.

#5 - 22.12.2019 19:38
@MrRookie sizi bu seferlik uyarıyorum ve tekrarı halinde iki katı ceza alacaksınız. Ve "Senin hafızan düşükse bu benim problemim değil." tavrına bir kez daha denk gelirsem, almanız gereken cezanın üç katını alacaksınız. Oyun ve forum kurallarını inceleyin.