Konu: [19.12.2019] Lyudmila Ponomariov  (Okunma sayısı 162 defa)

#0 - 19.12.2019 21:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lyudmila Ponomariov @Ska
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: screenshotlar

NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Little Italy tarafında bir olay yaşandı. Sonrasında silahımı çekip bir adamın göğsüne bel altından dayadım. Sonrasında bu arkadaş kamerayla kayıda aldı. Arkadaşı vurduktan sonra rol ile silahımla arkadaşın kamerasına ateş edip parçaladım. Sonra sanırım tanrının ona yolladığı yeni fotoğraflarla kendine bir haber hazırlamış. Dolayısıyla karakterime aranma kaydı açılmış olabilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:
Spoiler: GösterGizle

Haberin Linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=3500.0

Ska

*
v2 Oyuncusu
#1 - 19.12.2019 21:52
Selamlar öncelikle her hangi bir durum yok kişi rolünü detaylı yapmadığı için ben kendi rollerimi gerçekleştirerek fotoğrafları geri aldım, kamera dediğimiz cihaz fotoğrafları kaydetmek için SD kart vesaire kullanıyor kişi sadece kamerama ateş ettiğini belirtiyor Emote'unda kamerayı alıp  yaktığını falan söylemiyor bende aracımdayken kırık iki adet fotoğraf makinemin SD kart bölmesini rol ile kontrol ettim ve çalışan SD karttaki fotoğrafları aldım bunda her hangi bir "Roleplay" kavramı dışında bir şey bulunmuyor, kural ihlali bulunmuyor rollerimi gerçekleştirdim fotoğrafları aldım detaylı olarak rolünü yapmaması kendi zararına oldu kişinin, buyurun SD kart rolüm.

Ska

*
v2 Oyuncusu
#2 - 19.12.2019 21:53
Bu gün vesaire olacağını düşünmemeniz için bu fotoğrafı ben direk bizim Vice News tanıtımına atmıştım tanıtımdan ne zaman paylaştığımı görebilirsiniz şikayet oluşmadan önce gerçekleştirdiğim bir rol bu, yaptığım SD kart rolü gayet mantık çerçevesinde "NON Roleplay" kuralını çiğnemeden yaptığım bir roldü ve SD kart olayıda  aynen dediğim gibi düşünülebilir bir şeydi kameramı patlatmadın veya yakmadınız sadece mermi deliği vardı ve bu mermi deliğinin nereyi deldiğini, SD kart zarar gördümü vesaire belirtmediğiniz için bende bu rolü yaptım ve fotoğrafları kullandım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=3106.10
« Son Düzenleme: 19.12.2019 21:57 Ska »

#3 - 19.12.2019 21:57
Senin kameranı bir defa parçalamadım. Sürekli parçaladım. Ve en sonunda SD kartına el koyma rolü yaptım. Sen ise ne fear rp yaptın ne birşey yaptın sürekli bizi fotoğraflıyorsun. Karakterinin CK'sını veriyorsan bu rolün geçerliliğini bende kabul ederim.

Ska

*
v2 Oyuncusu
#4 - 19.12.2019 21:59
Senin kameranı bir defa parçalamadım. Sürekli parçaladım. Ve en sonunda SD kartına el koyma rolü yaptım. Sen ise ne fear rp yaptın ne birşey yaptın sürekli bizi fotoğraflıyorsun. Karakterinin CK'sını veriyorsan bu rolün geçerliliğini bende kabul ederim.

Merhaba dostum, bak ben bir tane SD kartın çalışmadığını belirtmişim çalışmayan SD kart rolünü bununla alakalı yaparak fazla ileri gitmemek adına yaptım dediğim gibi kalıcı hasar izni veriyorum size kolumu kesersiniz, yok koluma bacağıma damga yaparsınız kabulumdur CK izni için fazla ileri gittiğimi düşünmüyorum.

#5 - 19.12.2019 22:07
Kalıcı hasar iznini onaylıyorsan konu altından yorum at. Bu rolü geçerli sayıyorum (Onaylarsan) ve konuyu kilitliyorum.

Ska

*
v2 Oyuncusu
#6 - 19.12.2019 22:08
Kalıcı hasar iznini onaylıyorsan konu altından yorum at. Bu rolü geçerli sayıyorum (Onaylarsan) ve konuyu kilitliyorum.
Sorun yok onaylıyorum :3