Konu: [16.12.2019] Gilmore Park Tiny 13  (Okunma sayısı 663 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2019 11:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gilmore Park Tiny 13 Üyeleri @krazykiller James_Montoya@Zxlorche Esteban_Favella @Rexing Angel_Espinoza
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mihawk Barry_Fountain @Mekain Rudolf_Nagel @Tigeryan Werther_Hilmar
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.10.2019, 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Metagaming-Fear RP-Bug Abuse-Yaralı Rolü

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Muhtemelen birliğe ait evi isim okuyarak gelip bulmaları ve evi 3 kişi korkusuzca basıp saçma sapan bir role bürünmelerine anlam veremedik. Dm arayışı olduğunu zannediyorum. Sistemsel ve rolsel bıçaklanmalarının ardından sürekli bişey olmamış gibi hareket etmeleri ve konuşma şekilleri yetersiz RP olduklarının göstergesidir. Üstelik birlik lideri bu gibi ihlallerde bulunursa üyelerini düşünemiyorum. Rol zevki bırakmayan arkadaşlara umarım en yakın zamanda gereken yapılır.

KANITLAR: GÖSTER

Angel Espinoza'nın yaralıdan kalkıp evden koşarak kaçma denemesi

Dışarıya sürüklenirlerken hiçbir şey olmamış gibi kalkıp koşmaları (Kısım videoda bulunuyor)

Ek açıklamalar(varsa): Fear RP ve diğer ihlaller kapsamında olan ekran görüntülerini White Struggle birlik üyeleri bu konu altına bırakacaktır.
« Son Düzenleme: 17.12.2019 20:29 Fasci »

#1 - 17.12.2019 17:48
Bıçaklı kavgadan çıkıyorsunuz, üstüne bacağınıza tekrar bıçak yiyorsunuz. Sanki kutsal bir değnek dokunmuş gibi kırlarda koşarak zıplayarak kaçıyorsunuz. (PowerGaming)

#2 - 17.12.2019 17:53
Konu adını düzenleyin. (İhlaller zinciri?) Tarih ve birlik adı yeterli.

#3 - 17.12.2019 21:12
Dm aramıyoruz, en sonki geçen rolümüzde sizi evinizin önünde dövüp göndermiştik, motoru tanıyıp yanına gittiğimzde arkadaşınız dışarı çıkıp içeri girdi ve bizde içeri girdik saldırma sebebimiz arkadaşıma bıçak çekip boğazına dayamanızdı, bizde orda size saldırdık yere düştük ve içerde baya zaman geçti yaralı arkadaşlarınız kendilerini tedavi edip yaralıdan çıkma rolü vs yaptı her neyse bizi dışarı çıkarttığınızda bizde koşa koşa kaçtık, yakalamaya çalışsaydınız eğer zaten yakalardınız çünkü  /pedmove ile koşuyorduk yakalayabilirdiniz yaralı olmamız sizden korkup kaçmıycağımız anlamınada gelmez.

Bizi dövüp evimize gönderdiğin ss'i atar mısın? Tahmin edeyim her rolü ss almıyosun..? Ha şayet bizi dövdüyseniz tekrar gelip ev basma amacınız ne? Kısacası herhangi bir kavga yaşanmadı kendi başınıza buyruk olup ev basmışsınız. Sizinle sadece laf dalaşı oldu o da evler farklıydı. Her gördüğünüz motorlu eve giriyorsanız işiniz iş ne diyeyim.

Laf dalaşı yaşadığımız evin önü burasıydı modlu olduğu için biraz daha rolleri burada gerçekleştiriyorduk. Ev bize ait bile değil?

Bize ait olan ev zaten yolun diğer ucunda isim okuyup giriş yaptığınız bariz aslında

Baktığımda şuan üçünüz de birlikte değilsiniz sistemsel bir sıkıntı yoksa, ki zannetmiyorum..Birlik ceza almasın diye üçünüzün birlikten ayrılması da bir sahtekarlığa başvurmaktır.

#4 - 17.12.2019 23:31

Elimde tek bir ss var fakat James karakteri dalga geçersine fear rp rölü yaptı, yapmaya devam etti.

#5 - 17.12.2019 23:32
Bug Abuse mi ? hahahahhaa cidden komiksiniz oranın neresi bug abuse? ben orada anim çektim ve oraya saklandım beni bulmayasınız diye /sleep yaptım orada hem zaten yaralı rolü yapıyordum ve animle çiçeğin arkasına yattım ve beni aradınız + bug abuse diyorsunuz neresi bug abuse? sadece kafam girmiş duvara vücudumun %90'ı görünüyor şimdi dersiniz oraya nasıl gittin ayaklarından bıçaklanmamışmıydın? onun'da rolünü yaptım alın ss ler

SS: 1

SS: 2

#6 - 17.12.2019 23:47
Ve Dm aradağımız yok sizi gördük ve Nazi rolü gerçekleştiriyorsunuz size düşmanız Hispanik olarak sizde bunu iyi biliyorsunuz sizle role girdik ve aramızda agresif roller döndü daha sonra kavga çıktı birlik üyeleriniz ile kavgaya girdik evinizin önünde bunu biliyoruz daha sonra evi biliyorduk evinizin kapısı kilitli değildi sizi gördük ve IC olarak kinliydik orada'da Barry Fountain bıçağı boğazıma dayadı ve arkadaşım James Montoya kavga çıkardı bıçağı boğazıma dayadı diye orada kavga patlak verdi DM aramıyoruz he birde yok işte birlikten çıkmışlar birlik kapanmasın diye felan dostum bizi daha tanıyamamışsın daha birlik lideri yeni 5 level oldu ve birlik açmadı sana burada yalan konuşacak halim yok.

SS: 1 Bu sslerde birlik üyelerinizin bize vurduğunun ekran görüntüsü Rudolf Nagel ve Drudh Forester evinizin önünde kavga ettik ama yaralıya düştüğüm için oraları ss alamadım bir şikayet için'de yalan konuşmayınız kanıtı olmadan yalan atmayın.

#7 - 18.12.2019 00:04
Burda'da DM ye yer aramadığımızın kanıtıdır çektiğin videoda görüldüğü gibi Barry boğazıma bıçak dayıyor. ve videonun sonunda yaralı rolü yapmıyor yürüyor ben emotemi vermiştim zaten topallayarak yürüyor diye orada Buritto marka aracınıza yürüyordum ve aklınız sıra benim aracım Gleandale ile gidicektiniz.

#8 - 18.12.2019 00:25
he birde yok işte birlikten çıkmışlar birlik kapanmasın diye felan dostum bizi daha tanıyamamışsın daha birlik lideri yeni 5 level oldu ve birlik açmadı sana burada yalan konuşacak halim yok.

Emin miyiz? Sistemsel olmayan bir birliği buraya ekleyeceklerini zannetmiyorum birliğin ceza almaması adına yapılmış bir davranış yalanla üstünü örtmeye çalışmayın. O açamazsa sen açarsın bu kadar basit

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=3371.0

En azından adminleri kandırmaya çalışmayın
« Son Düzenleme: 18.12.2019 00:29 Fasci »

#9 - 18.12.2019 17:38
he birde yok işte birlikten çıkmışlar birlik kapanmasın diye felan dostum bizi daha tanıyamamışsın daha birlik lideri yeni 5 level oldu ve birlik açmadı sana burada yalan konuşacak halim yok.

Emin miyiz? Sistemsel olmayan bir birliği buraya ekleyeceklerini zannetmiyorum birliğin ceza almaması adına yapılmış bir davranış yalanla üstünü örtmeye çalışmayın. O açamazsa sen açarsın bu kadar basit

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=3371.0

En azından adminleri kandırmaya çalışmayın
Tamam adminler nerden bakıyorlarsa baksınlar sistemsel olarak daha oluşumu açmadık ama bu doğru çıkmassa bu yazdığını unutma.