Konu: [16.12.2019- Kordell_Nooksack, Mikkel_Cooker, Omar_Owens, Akon_Campbell....] Mix  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 16.12.2019 20:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kordell_Nooksack @187onwarderz / Mikkel_Cooker @HarunKHD / Omar_Owens @aspal /Akon_Campbell @caninecop / Jester_Sylers @Peganeo 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Barry_Fountain @Mihawk
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.12.2019, 20:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle

Oyun içi dönün bir konuyu oyun dışından haberleşerek oyun içi yardım almak Mix kapsamına girer ve yasaktır

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 16.12.2019 tarihinde saat 20:16'da civarında Kordell_Nooksack karakteri ile konuşmaya başlıyoruz ve olayın alevleneceği bariz belli. Tam bu esnada içeriye bir anda herkes aynı anda doluşuyor. Kişi arkadaşlarını çağırmak için ne bir telefon ne de başka birşey kullandı. Ortada bariz Mix var.

Ayrıca bu arkadaşların rol yaptığı birlik admin birliği diye biliyorum /F chattan Mix yapmış olma ihtimallerine karşın log kontrolü istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 16.12.2019 20:47
Sorun değil, her şey rol dahilinde gelişti ve oraya geldik. Bundan önce zaten rollerimizi Idlegas ve bloklarımızın çevresinde yapıyoruz. Tek savunma bu, teşekkür ederiz.

#2 - 16.12.2019 20:53
Allah çarpsın bakıp bakıp gülüyorum. Kardeşim rol bölgemiz belli karakterim  Kordell Nooksack Idlegas 7/24'de çalışıyor. Daha önce Akon Campbell ile rol yapmıştık orada işe başladığımı da biliyor. Okey? 

#3 - 16.12.2019 20:53
Orada "F" chatinden her hangibir mix durumu olmadı neden diyorsan o kanal zaten kapalı ve orada "Akon" karakterini takip ediyorduk biz, mixlik bir durum ortada bulunmuyor.

Zaten rol esnasında afk bırakıp internetini kestin biz oradan ayrılıp giderken sen arkadaşını hangi yolla çağırdın bilmiyorum ama çağırdın ve gidiyordun. Bizlik bir durum yok orada rolden kaçtın sonra mix diye şikayet açtın dostum.

#4 - 16.12.2019 20:55
Sorun değil, her şey rol dahilinde gelişti ve oraya geldik. Bundan önce zaten rollerimizi Idlegas ve bloklarımızın çevresinde yapıyoruz. Tek savunma bu, teşekkür ederiz.
Evet, orada rol yapıyorsunuz biliyoruz ama biz içeri girdiğimizde arkadaşın AFK'ye geçip hemen sonrasına sizin toplanız gelmeniz ayrı bir kuşku oluşturuyor. Ondan sonrasına ise arkadaşı tek yakalayıp dövüldüğünde yine AFK kalıyor ve siz bir anda tekrardan geliyorsunuz. Bu arada rol içinde benim bağlantım koptu ve bağlanmam en fazla 4 dakika sürdü. Kordell hala markette bulunuyordu. PM'den konuştuğumuzda kusura ama o kadar süre bekleyemeyiz falan demiştin. Evet haklısınız fakat en fazla 1 dakika daha bekleseniz orada olacaktım. Olay yerinden ayrıldınız ve diğer arkadaşım Kordell'i tek yakalayıp dövdüğündr tekrardan geldiniz burada da bir sürekli roleplay ihlali var.

#5 - 16.12.2019 21:38
HAHAHHAH! Kardeşim işim vardı, kısa süreli afk kaldım sonra geçtiğimde siz geldiniz sonra durduk yere boğazıma sarıldın "Niye?" beyazları senin yanında dövemezmişim sebepe bak daha dur bismillah içeri girdin bi etrafına bak biraz duraksa ne oluyor de ne bu böyle, ayrıca sen neden içeri girdin? Ne alacaktın marketten yada ne işin vardı orada hadi açıkla? Senin doğru düzgün bir savunman olmayacak. Boş şikayet açmaktan zevk alıyorsunuz yemin ediyorum ki şu oyunu zevk için oynuyorum arada bir giriyorum onuda soğutuyorsunuz ya helal olsun ne diyeyim başka.

#6 - 17.12.2019 01:48
Sizden önce zaten Idlegas'a rol yapmaya gidecektik.

Editlemeden attım, tüm dürüstlüğümüzle.

« Son Düzenleme: 17.12.2019 10:33 Fasci »

#8 - 18.12.2019 01:23
Oluşum şikayetine döndüğü için konuyu "Oluşum Yönetimi Ekibi" değerlendirecek.