Hırsızlık seviyemi puan yoluyla 9'a kadar getirdikten sonra düzkontak yoluyla gelen EXP bir süre sonra 17/3 gibi bir seviyeye geldi. Destek bileti yoluyla Manifesto tarafından olması gerektiği seviyeye getirilen hırsızlık seviyemin ardından (14) hiçbir şekilde düzkontak yapamamaya, /hurdasat komutunu kullanamamaya başladım. İlgili TICKET Developer'ların ilgisini çekerse diye buraya bırakıyorum.
Detaylar;
/duzkontak yap: Bu komutu kullanınca ekranda beliren düz kontak işlemi yazısı hiç gitmiyor ayrıca başarısız/başarılı gibi bir sonuç yazısı çıkmamakla beraber bir süre sonra hiçbir şey yaşanmamış gibi düzkontak yapmayan moda geçiyorum fakat dediğim gibi yazı hala orada oluyor ve aracın motoru hiçbir zaman çalışmıyor.
/hurdasat: Bu komutu hurda yerinin üzerinde çalıntı bir araçla kullanınca hiçbir tepki gelmiyor. Komutu ne kadar yazarsam yazayım sıfır tepki, bomboş.
Ufak bir dipnot: Eğer 9. seviyeden sonra 10. seviye ile beraber açılan Banshee dışında bir araç listeye ekleniyorsa, ben de liste Banshee'ye kadar açılıyor. Belki bug ile alakası olan bir durumdur.
@Celsius https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=helpdesk;sa=ticket;ticket=1136