Konu: [16.11.2019- James_Montoya] Brawl kural ihlali  (Okunma sayısı 241 defa)

#0 - 15.12.2019 23:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:James Montaya @krazykiller
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Rudolf_Nagel @Mekain Drudh_Forester @Hunt
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:22:49 civarı 15/12/2019

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:James Montaya ve Esteban Favella adlı karakterler hoodumuza geldi, birini arıyorlardı küfürler falan sallıyorlardı. Biz de anlaşmalı brawl rolü teklif ettik. Kimin katılacağını da başta söyledik. Şahıslar brawl ilk başladığında gelip bana da saldırdı ben yokum gibisinden bir şeyler diyip geriye ayrıldım. Ondan sonra brawl bittiğinde Esteban karakteri, Rudolf ve Drudh yere düşmüştü. James brawl bittikten sonra gelip durduk yere bana vurmaya başladı. OOC'den ve IC'den de uyardım şahısı. Orada anlaşmalı brawl yapmasak bende brawl yapılırken gidip saldırabilirdim. Ama saldırmadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.12.2019 23:46
2ye 2 brawl atarken seninde karışman dahiliyle sana saldırdım, eğer bana saldırmasaydın sana saldırmıyacaktım iyi forumlar.

#2 - 15.12.2019 23:57
2ye 2 brawl atarken seninde karışman dahiliyle sana saldırdım, eğer bana saldırmasaydın sana saldırmıyacaktım iyi forumlar.
Ne saldırmasından bahsediyorsun başta araya aldınız 1 kere bile vurmadım kenara kaçtım. Kavga bitene kadar kenarda bekledim. Sonra geldin bana saldırdın yine karşılık vermedim ben yokum gibisinden cümleler kullandım yine vurmaya devam ettin.
« Son Düzenleme: 15.12.2019 23:58 Mihawk »

#3 - 16.12.2019 00:02
Brawl sırasında bende vardım @Mihawk Brawla girmeyeceğini söyledi ve kenara çekildi. Ayrıca yumruk yerken bile yumruk sallamadı. Kişi @Mihawk 'ın Brawl'da olmayacağını bildiği halde bilerek saldırdı.

#4 - 16.12.2019 19:42
Brawl rolünü gerçekleştirenler arasındayım, @Mihawk hiçbir şekilde dahil olmadı. Rol başlar başlamaz @Mihawk 'ın üzerine koşup vurmaya başladı. @Mihawk ise hiçbir şekilde karşılık vermedi.

#5 - 21.12.2019 00:25
@balvenie @cherry wine admin kararı bekliyoruz.

#6 - 22.12.2019 19:39
James Montaya, brawl kural ihlali sebebiyle cezalandırılacak. Lütfen oyun kurallarını inceleyin, inceleyip anladığınızdan emin olduktan sonra sunucuya girin.