Konu: [11.12.2019- RAUF_KONFEZAR] Bug Abuse  (Okunma sayısı 732 defa)

#0 - 11.12.2019 21:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rauf_Konfezar @Trabzonlee
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @h0ze Conor_Delaney
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.12.2019, 19.23 ile 19.40 saatleri arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
 Sunucu içerisinde bir oyun açığını kendi avantajına ve çıkarlarına kullanmak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 11.12.2019 tarihinde, saat 19.23 ile 19.40 arasında araç ilanında benzinsiz çalışan araba diye reklam geçen konu başlığında adı belirtilen şahıs aracını benzinsiz kullandığını kabul etti. Aracı satın alacaktım bana benzinsiz gidiyor dedi. Denemek istedim araca bindiğimde aracın 00.00 lt benzin ile gittiğini gördüm ve araçtan inerek aracı almaktan vaz geçtiğimi belirttim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 11.12.2019 21:24
Merhabalar,
Yaptıgın rol + yaptıgın şey çok saçma ilk önce neyse ben bu konuyu tekrardan açmak ıstemıyorum

İlk olarak 1.5 hafta önce böyle bir sistemsel hata mevcut Benzin 0'da kalsa bile Benzini bitmiyor, Ardından 4-5 gün önce'de /soru komutuyla Bu bug nasıl düzelicek diye sordum ve düzelicek yakında dediler O admininde ismini bilmiyorum 4-5 gün veya 6 gün oluyor çünki Ben bunun böyle yasak oldugunu daha şimdi öğreniyorum Ek olarak sen bana bu hatayı bana PM üzerinden hatamı söyleseydin ben hatamı düzeltirdim fakat sen böyle yol tercih ettiysen o senin sorunundur, Gelipte adam gibi bana şöyle böyle diyebilirdin.
« Son Düzenleme: 11.12.2019 21:28 Trabzonlee »

#2 - 11.12.2019 21:56
« Son Düzenleme: 11.12.2019 22:41 Trabzonlee »

#3 - 12.12.2019 00:05
Attığın resim ne alaka? - olunca gitmediğini falan mı kanıtlamaya çalıştın? Video da çektim gerekirse onu da atarım.

#4 - 12.12.2019 00:31
Attığın resim ne alaka? - olunca gitmediğini falan mı kanıtlamaya çalıştın? Video da çektim gerekirse onu da atarım.
Komiksin.

#5 - 12.12.2019 00:48
Bu bug batı bölgesinin açılmasıyla kaldırılmıştı ama siz hala bu bugtan faydalanıp üstüne oyun içinden "bakın bu araç benzinsiz" yazıp üstüne "benzinsiz elegy" diye ilan veriyorsunuz. Bu bugı ticket ile bildirebilirdiniz. Bu arada attığınız fotoğrafta neden chati temizlediniz? Ve o resimde yine aracın benzini 0 olarak gözüküyor? Ayrıca bu bug için /soru kanalından sordum diyorsunuz. Bugtan haberiniz var ama /b kanalından "Bu benim sorunum mu" yazıyorsunuz? Apaçık abuse yapıyorsunuz.
Admine rapor atıyorum inceliyorum diyor, on saat sonra mesaj filan atmıyor, bunu  normal bir oyuncu yapsa dakikasında banlanırdı.
« Son Düzenleme: 12.12.2019 00:55 h0ze »

#6 - 12.12.2019 00:54
Bu bug batı bölgesinin açılmasıyla kaldırılmıştı ama siz hala bu bugtan faydalanıp üstüne oyun içinden "bakın bu araç benzinsiz" yazıp üstüne "benzinsiz elegy" diye ilan veriyorsunuz. Bu bugı ticket ile bildirebilirdiniz. Bu arada attığınız fotoğrafta neden chati temizlediniz? Ve o resimde yine aracın benzini 0 olarak gözüküyor?
Admine rapor atıyorum inceliyorum diyor on saat sonra mesaj filan atmıyor, bunu  normal bir oyuncu yapsa dakikasında banlanırdı.
  :-X :-X

#7 - 12.12.2019 00:56
Neden sildin? Bu arada mentionlandığım için konuya yorum yazıyorum.

#8 - 12.12.2019 00:57
Şimdi birisi serverin bir açığı ve tek benim bulduğum ve bende olan birşey değil ben daha öncedende dediğim gibi bir soru sor kanalından sordum düzelecek dediler düzelmedi artı reklam konusuna gelırsek reklam chat herkese açık bir sıkıntı olsa neden adminler bana müdahale etmesin? demek o'ki serverin bir eksiğidir bu bir tek bendede değil ben bunu soru sordan v.s yerlerden bildirdim düzelecek tepkisini aldım bu benim suçum değil.!

#9 - 12.12.2019 00:59
Şimdi birisi serverin bir açığı ve tek benim bulduğum ve bende olan birşey değil ben daha öncedende dediğim gibi bir soru sor kanalından sordum düzelecek dediler düzelmedi artı reklam konusuna gelırsek reklam chat herkese açık bir sıkıntı olsa neden adminler bana müdahale etmesin? demek o'ki serverin bir eksiğidir bu bir tek bendede değil ben bunu soru sordan v.s yerlerden bildirdim düzelecek tepkisini aldım bu benim suçum değil.!

Senin suçun değil ama /b den "bu benim sorununmu :D " yazmışsınız? Her ne kadar serverın eksiği olsada ticket atmanız lazım. Bu bug olduğunda ticket açmanız gerekiyordu. Kendi yararlarınıza kullanmamanız gerekiyordu. Bu maddeyi suncuya kayıt olurken okumuş ve onaylamış olmanız lazımdı.
« Son Düzenleme: 12.12.2019 01:01 h0ze »