Konu: [07.12.2019 - Jason_Brown] / Retardet RP  (Okunma sayısı 382 defa)

#0 - 07.12.2019 21:14
[07.12.2019 - Jason_Brown] / Retardet RP

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason_Brown @MustafaBASKAN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paul_Basciano @Barzini
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.12.2019, 21.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Retardet RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gerçekten yeter bu arkadaşlar uyarılmasına rağmen aynı şeyleri tekrarlıyor, bence bu arkadaşların bu sunucuda yeri yok, saygılar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://i.hizliresim.com/kMPDXD.png  https://i.hizliresim.com/anZA1Q.png

#1 - 07.12.2019 21:15
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.12.2019 21:54
Yaptığın rol çok saçma sen arkada durmuşsun biz önde bir şey konuşuyoruz ve o kadar kalabalığın içinde benim dediklerimi nasıl duyup tutup polisi çağırma hakkını buldun?

#3 - 07.12.2019 21:59
RETARTED ROLEPLAY: Yaptığımız rollerin sebepleri olmalı. Durduk yerde birine gidip de uydurma bir yalanla zarar veremeyiz. Tıpkı gerçekteki gibi yaptığımız eylemlerin sebepleri olmalı. Kafamıza eseni yapamayız. Bu ihlale halk arasında "salakça roleplay" de deniyor.

IC olarak ben senden iş istedim sen bana iş verdin ve ben görevimi yaparken orada bir kaç kişi kavga çıkartmaya çalıştı banada bulaştı olay sonra sen polis çağırdın ve beni kolumdan tutup sen mafya mısın seni şikayet edeceğim dedin karakterimin sicili kabarık olduğundan dolayı kaçma gereği duydu

Burda Retarted RP yapan sensin bence.

#4 - 07.12.2019 22:05
Peki.

#5 - 07.12.2019 22:26
RETARTED ROLEPLAY: Yaptığımız rollerin sebepleri olmalı. Durduk yerde birine gidip de uydurma bir yalanla zarar veremeyiz. Tıpkı gerçekteki gibi yaptığımız eylemlerin sebepleri olmalı. Kafamıza eseni yapamayız. Bu ihlale halk arasında "salakça roleplay" de deniyor.

IC olarak ben senden iş istedim sen bana iş verdin ve ben görevimi yaparken orada bir kaç kişi kavga çıkartmaya çalıştı banada bulaştı olay sonra sen polis çağırdın ve beni kolumdan tutup sen mafya mısın seni şikayet edeceğim dedin karakterimin sicili kabarık olduğundan dolayı kaçma gereği duydu

Kardeşim, bana vurup kaçıyorsun ve nasıl kaçabiliyorsun? 2 kişinin arasından

#6 - 07.12.2019 22:39

Kardeşim, bana vurup kaçıyorsun ve nasıl kaçabiliyorsun? 2 kişinin arasından

Diğer arkadaşın boş boş duruyordu ve o beni tutmuyordu her zaman arkada kalıyordu bende emotemi verip kaçtım bu kadar.

#7 - 07.12.2019 22:48
Katılıyorum bu brownların artık sunucudan uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

#8 - 07.12.2019 22:51
@Vespucci hakancığım hoşgeldin kardeşim, Bizim bu arkadaşla OOC olarak sıkıntı yaşadığımızdan dolayı aktif olmadığı için birliktende çıkaramadık böyle kalmış bugün Yayın bugundan u-Rp diye bir serverin reklamını yapan bu çocuktu her türlü kanıt-ss-video kaydı atabilirim, bizi aklı sıra yasaklatmaya hıncını çıkarmaya çalışıyor.
« Son Düzenleme: 07.12.2019 22:57 MustafaBASKAN »

#9 - 07.12.2019 22:53
Katılıyorum bu brownların artık sunucudan uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

Bari başka bir forum hesabı açaydı kendini belli etmemek için, neyse ben yöneticilerin cevabını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 07.12.2019 22:58 MustafaBASKAN »