Konu: sunucu ultra-rp hakkında  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2019 20:14
Spoiler: GösterGizle
@cherry wine PD rolüne karşı bir yargım yok kendine iyi bak, ön yargılamadan önce bir dinle.

Arabamda NOS olduğunu ilahi güçler tarafından bilgi alarak bilen PD rolüne karşı yargım var tamam mıdır?
PD'nin yaptığı hatalı roller maalesef, hatalı değil ultra-RP olarak geçiyor. Ufacık lagımız da bile sağa çekilip durduruluyoruz, Tehlikeli takla atış tehlikeli uçuş tehlikeli kanat çırpıştan ceza yiyoruz fakat bu hatalı değil bu ultra-RP'nin bir kuralı mı?
Biraz da anlayış gösterin. Size değil ama bu rolden önce PD'deki adamı şikayet ettim ve bir admine değil iki admine neredeyse 299999999binkez P'M attım, kimse dinlemiyor. Sunucu da adminlerden çok ilgilenen kişi @Allen o oyuna girince sadece oyuna giresim geliyor, diğer adminlere 299999kez de rapor atsak görmezden geliyor ve bu benim agresifliğime denk geldi. Sebepsiz yere ceza almak istemiyorum. PD'i sebepsiz yere savunmanız yetti.
Ve şuan sebepsiz yere 200 dakika JAIL'de bekliyorum, baya iyi. Hak habip brom.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 03.12.2019 20:17
Herhangi bir sakıncalı ve yanlış bir durum görüyorsanız https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=25.0 bu bölümden kanıtlarınızla beraber şikayet açabilirsiniz. Olay yaşandıktan sonra Genel Sohbet'e konu açmanız sizi haklı olsanız bile hiç bir yere ne yazık ki götürmez, kusura bakmayın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.12.2019 20:36
Özel mesaj şikayetlerine hızlıca dönüt verebilmemiz mümkün değil. Ekran görüntüler ile beraber Nyarko'nun dediği gibi şikayet şablonu oluşturarak kendini savunabilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok