Konu: [Devil Brown - Brian Rolf] Güvenli bölge ihlali - DEATHMATCH (Yetersiz rol bi..)  (Okunma sayısı 735 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2019 04:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Devil Brown @jeod Brian Rolf
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.15 - 04.20 civalarındaydı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  GÜVENLİ BÖLGELER (Güvenli bölge ihlali) DEATHMATCH
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle herkese merhabalar, biraz balık tutma hevesi geldi içime balık tutmaya gittim, aradan bir kaç dakika geçtikten sonra bu iki şahıs yanıma geldi. "Naber babalık, Selam babalık" şeklinde konuşmalara başladılar. Bir yandan balık tutar iken bir yandan bunlarla konuşuyorum. Başımdan gitmeleri için susuyorum fakat zorbalık ile illa konuşmamı istiyorlar. 1. Kez geldiklerinde, aracım ile tur atmak ister misin, eğlenmek istiyoruz 10.000 dolarım var" şeklinde konuştular. Kalsın istemiyorum dedim. Brian Rolf /me eli ile Michael'in ensesine şaplak atar emotesini verip gittiler. Sinirlenmeyim sinirlenmeyim diyorum neyse sinirim geçti. Aradan bir kaç dakika geçtikten sonra bunlar tekrar gelerek, "Zorbalık - Şiddet uygulamaya devam ettiler. Tekrar mı balık tutuyorsun gel benimkini tut şeklinde cümleler kurdular. Brian Rolf balık dolu kovama tekme atarak gitti. Kişiler güvenli bölge ihlalini alt üst edip, bana vurmaya kalkıp, küfür ettiler. 3. Kanıt fotoğrafımda Devil, korkma dedikten sonra "Korkak orospu çocuğu" diyerek kuralı ihlal etti. Eses almamışım LOG'lardan gözükeceğine eminim. Kişilerin daha öncedende şikayetleri bulunmasını göz ardı edip, benim oyun zevkimi mağfettiklerini söyleyerek Kişilerin en ağır cezalarını almalarını istiyorum. 
 GÜVENLİ BÖLGELER:
Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 02.12.2019 22:01 Fensiklidin »

#1 - 02.12.2019 05:02
Benim olay ile bir alakam yok, Ekran görüntüsündede ' BARİN ROLF ' sürekli sana sataşmış, Eğer hatam var ise aff ola yeniyim roleplay piyasasında bu seferli aff?

( SADECE TUTMAYA DEVAM MI ? DİYE SORMUŞUM ONUN HARİCİNDE BİRŞEY YAPMAMIŞIM. )

#2 - 02.12.2019 05:22
Benim olay ile bir alakam yok, Ekran görüntüsündede ' BARİN ROLF ' sürekli sana sataşmış, Eğer hatam var ise aff ola yeniyim roleplay piyasasında bu seferli aff?

( SADECE TUTMAYA DEVAM MI ? DİYE SORMUŞUM ONUN HARİCİNDE BİRŞEY YAPMAMIŞIM. )
Yalan söylemeseydin keşke bir şey yapmamış mış, elimde o kanıtlar var. Küfür ettin, arkadaşın ile birlik olup bana sataşıp oyun zevkimi o an bitirdiniz. Aff yok kişilerin diğer şikayetler ile göz önünde bulundurulmasını sunucudan men edilmesini arz ediyorum.

#3 - 02.12.2019 05:28
Kanıtları gösterbilir misin?

#4 - 02.12.2019 05:30
Kanıtları gösterbilir misin?
Elimde o kadar kanıt var ki onları attım, sen hiç merak etme canım adminler LOG'ları inceler zaten keşke yalan söylemeseydin yalan her şeyin başıdır altından çıkamazsın. Şimdi kendini kurtarmaya çalışma. Sessiz olup adminin kararını bekle.

#5 - 02.12.2019 05:50
Aslında kısmen haklısın, Ben özürümü senden diledim, İnsaflı olacağını düşünmüştüm. Neyse yeniden özür diliyorum roleplay'da yeniyim. Kabul edip, etmem senin elinde. Yada şikayeti çekip çekmemek kusura bakma gece gece uğraştırdım iyi roller, iyi oyunlar, iyi geceler. Tekrardan özür dilerim

#6 - 02.12.2019 08:51
Rol bilmiyor isen, milleti gasp, sözlü taciz veya agresif rol ile rol yapmasını öğrenemezsin. Milleti izle bak bakalım millet nasıl anlaşıyor. Anca öyle gelişirsin. Şikayeti geri çekemem sen kuralları çiğnedin dostum

#7 - 02.12.2019 12:57
@Fensiklidin Konunun içerisinde yokum dahilde olmak istemiyorum sadece bir şey diyip ayrılacağım.

Bu arkadaşlarla birlikte bende biz bu ortamlarda yeniyiz ben kısa sürede bir çok şeyi öğrensemde bu arkadaşlarım max 3 4 gün önce indirdi ve oynamaya başladı bende ne kadar anlatsam ne kadar göstersem (bildiğim kadarıyla..) hataları olabiliyor, bizden bu oyunu daha indirecek çok kişi var onlara daha iyi söyleyebilmeleri anlatabilmeleri için her şeyi öğretiyorum ama bu bazen yetersiz olabiliyor. Kural ihlali yapmışlar açmışsın şikayetini ama ilk önce pm'den uyarsaydın çok iyi olurdu.

#8 - 02.12.2019 13:53
Haklı + Olarak bir hata daha yapmıştım bundan önce arkadaş senin gibi şikayet açmak yerine, Bana pm'den "sanırım yenisin, şu ve şunları yapma yasak bilgin olsun uyarıyorum birdaha olmasın lütfen" dedi ve konu orada kapandı, Ve birdaha öyle birşey yapmadım

#9 - 02.12.2019 13:58
Şöyle birşeyde var biz sana "YUMRUK" v.s atmadık, Şiddet göstermedik. En azından ben göstermedim.