Şikayetin amacını tam olarak anlayamadım, neden şikayet ettiğini de tam anlamadım ama zaten sirenleri açtığımda aracını Market'de sağa çekmiştin, PDPC'den kontrolünü yaparken birden motoru çalıştırıp kaçtın, bunun üzerine destek açıp kovalamaca başlattım. Kovalandığını zaten biliyordun, burada sadece şikayetini incelemeye gelen normal bir oyuncu bile aşağıya bırakacağım chatlog kesitlerinden bunu anlar, kimseyi çocuk yerine koymaya gerek yok. Yani sen kaçmaya başladığında megafondan şunu söylemem gerekmiyor; "Koyu mavi renkli Elegy, kenara çekip motoru kapat ve beklemede kal." Eğer arkanda ışıkları ve sirenleri açık bir polis aracı görüyorsan kenara çekmelisin, bu hiçbir zaman değişmedi. Zaten chatlog kesidinde de görebileceğin üzere anlaman için sana "Motoru kapat" ihtarı vermişim, başka bir şey söylememe de gerek yok megafondan. Seni Airport'da kaybettikten sonra telsizden eşgalini bildirdiğim bir BOLO telsizi geçtim, bunun üzerine bir ekip seni durdurmuş. Sadece aracın rengi ile ilgili değil bu, sen suçunu itiraf da ettin ve ayrıca ilk başta aracını kenara çektiğinde dış görünüşünü görmememi sağlayacak hiçbir şey yoktu, seni kolayca tanıyabilirim. Yeterli kanıtlarımı da aşağıda paylaştım, bir kanıt gerekmese de neyse ki almışım.

[18:50:17] [TELSİZ] Leonardo Brooks: 1-BECKETT-6 '20 Rodeo, KOD6 için son, 10-61 IC1 Devil Brown, yaralının sevk işlemleri için ASH ...
[18:50:17] G.
[18:51:02] Audrey Millerstone anahtarı saat yönünde çevirir ve aracın motorunu açmaya çalışır.
[18:51:06] • Elegy model aracın motoru çalıştı. (( Audrey Millerstone ))
[18:51:07] [MEGAFON] Kayla Montes: Motoru kapat.
[18:51:18] [VCPD OPERATOR] Kayla Montes bulunduğu konuma destek istiyor, çağrıya yönelin.
__
[18:52:48] [TELSİZ] Kayla Montes: 1LIMA1, bir erkek şüphelinin içerisinde bulunduğu koyu mavi renkli spor araç için BOLO, model Ele ...
[18:52:48] gy, polise direnme suçu
[18:52:54] [TELSİZ] Kayla Montes: ...aranıyor, son görüldüğü yer Airport.