Konu: Fel  (Okunma sayısı 16176 defa)

#960 - 09.04.2022 03:54
Severek takip ettiğim bir karakterdi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#961 - 09.04.2022 05:04
herşey için teşekkürler  :sampanya:
100
1
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#962 - 09.04.2022 06:25
Ah be  :'( :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#963 - 09.04.2022 12:07
Selamlar Vice, 8 Nisan'ı nasıl özetlesem bilemiyorum. Bu rol sürecini yakinen takip edenler bileceklerdir ki Idlewood ve Kasparov tarafına telefonda "Sizin büyüklüğünüzü kabul ediyorum", "Sizin büyüklüğünüzü kabul ediyor olsam da şu an istediğim yerdeyim ve mutluyum (burnout'u kast ediyor)" gibi cümleler söylemiştim yine de süreç uzadı ve bir kadın karakteri karşılarında gördüler... Tehdit ettiğimi ön gördüler. Ardından bunun üzerine yine IC'de şöyle söyledim "Kasparov'u ve Idlewood'u tehdit edecek kadar deli birisi değilim, agresif bir egom yok".

Navkill telefonda El Corona'da olduğumu düşünüp beni aradı ve orada olursan seni CK edeceğiz gibisinden konuştu. Sistemsel SouthSide'da olabilirim lâkin o rolden sonra korku rolü yaptım ve El Sureno hoodlarına hiç ama hiç gitmedim. Tüm gün Burnout Garaj'ında oturdum baykuş gibi, ama hayvan olan baykuş. Çatıya tünedim. Yanlış anlaşılmasın. @Ferplex bunu onaylayacaktır.

İlk paragrafta bahsettiğim cümlelerin tek tek açıklamasını yapmayacağım. Daha nasıl bir şekilde korku rolü gösterecektim inanın bilmiyorum. Yakın olduğum oluşumları telefonda laf anlamında ezdim, ezmek zorunda kaldım çünkü karşımda çift onaylı oluşum vardı. Karakterimin sinir havliyle söylediği bir küfür yüzünden diğer gün CK olması hâliyle benim canımı sıktı. IC ettiğim bir küfür diğer korku rollerimi, korku sözcüklerimi es geçti ve CK rolüne kurban gittim. Uzaktan izleyenlere ve bunu merak edenlere söyleyeyim, bu rol benim onayımda kesinlikle değildi...

Sürecin sadece tek günden değil, uzun olduğu ile alakalı düşüncelerim ise:

Alycia Kasparov ile olan çekişmelerimden dolayı mı öldürüldüm? Hayır, bu her ülkede var. Her ülkede sanatçı - başbakan çatışması var, bu bir tatlı legal çatışmadır. Ölme sebebim bu olmamalı.
Idlewood rapçilerine diss atmam mı? Hayır, şarkılarımda isim vermeden gönderme yapıyorum. Marley'e de olabilir, zamanında bana sallayan ve cevap vermediğim zencilere de olabilir. Bu bir ölme sebebi olamaz. Lâkin zaten Baykuş benim ölmememi istemiyor diye biliyordum (?)
Aklıma farklı neden gelmiyor.. Zamanında Pakrad'ın müebbet almaması yönünde ileri geri konuştum ve cezamı çektim. O cezayı çektikten sonra gereğinden çok ama çok daha fazla Kasparov tarafına fear uyguladım. Alycia'ı dahi eleştirmemeye başladı Felicia korkusundan. Olması gereken buydu. Aynı şeyi Idlewood karakterime yapacaktı ve bu sefer Felicia karakteri Idlewood rapçilerinden özür dileyebilirdi vesayre... Ama direkt öldürülmem yakışmadı, Idlewood rapçileri beni dövüp tehdit etmedi bile.

Ben iki oluşumun rollerine de OOC olarak zarar verdiğimi düşünmüyorum. Kesinlikle bunu IC'de de vermedim, verecek bir güçte değil Felicia. Force CK genelde OOC taşkınlıklar sebebiyle verilen iyimser bir ban hâlidir. Ben talihsiz bir rol olarak görüyorum ve bu rolü kabul etmiyorum lâkin FM kararı olduğu için saygı duyuyorum. SAMP'daki en kaliteli sunucu Vice'ın şahsıma bu tür bir şey yapması beni kırdı. O yüzden platformu salmayı düşünüyorum veya yeni isimle 7/24 AFK atarım. -çok dürüst biriyim- Dediğim gibi ben bu CK rolünü sindiremiyorum ve kendi eksenimde Vice'ın samp sunucusu sınırları dışında kabul etmiyorum. Karakterimi o yüzden gün gelir ileride GTA V'te görebiliriz. Konunun gün içerisinde güncelliğini yitireceğine eminim. Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 09.04.2022 12:11 Myrtle »
100
12
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
edipc4n, Linna, Carl_Jackson,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day, Layshe, Mithra, Steiner, nevzvt, Carl_Jackson,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#964 - 09.04.2022 12:47
Konu, konu sahibi tarafından kilitlenmiş, bu bağlamda arşive gidiyor.

Giderayak yönetici yorumu olarak değil kişisel yorumumu yapacağım.

Felicia karakteri güzel bir karakterdi, ben de severdim. Yeraltı dünyasında çok büyük bir nüfuzu yok. Idlewood ve Kasparov gibi bu sunucunun neredeyse mihenk taşı olmuş 1-2 yıllık onaylı oluşumları haraslamanın ve dokunulmazmış gibi hareket etmenin sonucunda bu karakterin vurulması ve cinayete kurban gitmesi çok doğal. Bununla beraber iki ay önce bu karakterin kullanıcısı discord kanallarında NC atmak istediği için bu şekilde davrandığını ya öleceğini ya da müebbet hapise giderek bitireceğini söylememiş olsaydı haksızlık yapıldığını iddia edebilirdi, buraya SS atmayacağım ama kendi ağzından söylendi. Vice size bir ayıp yapmadı, siz rollerde aldığınız eylemlerin sonucunu rolde gördünüz. OOC'e yansıtmanın ya da tavırlar yapmanın bir manası yok. Yazıda 9 kere "ben" geçiyor, hayır sen değil, senin yönettiğin karakter. Konu fazla içselleştirilmiş.

Keza gerçek hayatta da sık sık olur, tanınan&sevilen sanatçılar sevgi ve övgüler alıp kendilerini bir süre sonra tanrı zannetmeye başlarlar ve mafyatik&yeraltı organizasyonlarının ya da ganglerin dikkatini çeker ve tavırlarının bedelini canlarıyla öderler.

Onlarca örneği var, birkaç tanesini yazayım.
Pop Smoke,
50Cent,
Tupac,
XXXTentacion, vb...
Mükemmel
2
Haha
2
100
20
Vice
2