Öncelikle şöyle açıklayayım,
1 kişi mg yapmıştır. o araç satılıyor mu ya ? diyerek
2'ncisi olayı yaşıdığımız zaman ss almamış logları atarak herkes istediğini yazabilir.
3'ncüsü ben küfür ve argo olarak her hangi bir durum konuşmadım, benim konuşmam böyle.
4'ncüsü şahısla başka yerde meydana geldik gaza basıp 2-3 birşe yazdım devam etti.
Fazla Söze gerek yok kişi chatlogla oynama imkanı var.
Aslanım Koçum bunlar alaylayıcı bir ifade değildir.
Farzet ki Bu Hayatı yaşamdık hiç
Şikayete şikayetle cevap vermek savunma degildir,şimdi sorularına tek tek cevap vereyim.
1-)1 kişi mg yapmıştır. o araç satılıyor mu ya ? diyerek.Cevap:Çoğu sunucuda oynayıp da görmedigim bir araç,Kişiyi o araçla gördügümde 'hile'zannettim ve bu soruyu sordum.kişi olumlu yanıt verdi ve doğruca sunshire'a sürdüm,eğer yalan söylüyorsa bu ss i Hile Şikayetinde kullanacaktım.
2-)2'ncisi olayı yaşıdığımız zaman ss almamış logları atarak herkes istediğini yazabilir.Cevap:Sen cidden şaka mısın ? bana yazdığın bir PM de kaç tane Server geçti elimden demiştin, dur bunun altına onu atayım.

O kadar Server geçtiyse elinedn Chatloog kontrolünün nasıl yapıldığını nasıl bilmiyorsun ? Ayriyetten;Bana ne senin kaç tane Server açıp kapattıgından,açmasaydın kapatmasaydın.ben mi verdim serverin parasını ?
Chatloog u atmayı kabul ettim, Sanıyor musun ki Yetkili benim Chattlogg uma bakıp karar verecek ? Bende kayıtlı olan her LOG Serverin kendisinde kayıtlı zaten.Yetkili kendi LOG larıyla benim LOG umu karşılaştırır,baktı ki ben oynamışım,TAK! 'Eginhard_Schmid Yönetimi kandırmaya Teşebbüsden yasaklanmıştır!
3'ncüsü ben küfür ve argo olarak her hangi bir durum konuşmadım, benim konuşmam böyle.
Cevap:Allah'ın adını veriyorum aklını kullan,bu kadar Ss var iken nasıl bu cevabı verebildin sen ?Bak yukarıda kurallara ne yansıtmışım.Dur buraya da yansıtayım bir daha oku.Konuşmanın böyle olması benimle bu şekilde konuşma hakkı tanımıyor ki sana ?
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Şahsın bu verdigi cevaptan uygun bir ceza almasını RİCA ediyorum.
4'ncüsü şahısla başka yerde meydana geldik gaza basıp 2-3 birşe yazdım devam etti.Ne yapayım? her yazdıgımda afk kalıyorsun "ailemin durumu var afk yım bekle"ben mecbur muyum senin afk kalıp gelmeni beklemene ? role giremeyecek durumdaysan ya /q atarsın,yada geçersin tenhaya kimsenin göremiyecegi bir yere afk beklersin.