Konu: [27.11.19] DeAndre Miller | Fear-RP & Ortak Nezaket & Sürekli Roleplay İhlalleri  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2019 22:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeAndre Miller @a.k.a hai
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shane McMurphy @PauseBreaker - Reginheraht Meldgaard @[G]reen
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27 Kasım 2019 - 21:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Tam anlamıyla korku rolünün ihlalini ele alan bir konu başlığı yoktu.
Spoiler: GösterGizle
ORTAK NEZAKET
  Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

SÜREKLİ ROLEPLAY
  Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DeAndre Miller isimli karakter hood onaylı bölgemizde birlik üyesi olan Reginheraht Meldgaard isimli karakterle bir sürtüşme yaşamıştır. Aralarında rol yaşanmadan önce Reginheraht Meldgaard AFK iken sistem açığını kullanarak ona vurmuş ve canını düşük bir konuma indirmiştir. Atışmanın alevlenmesiyle kavga çıkmış ve Reginheraht Meldgaard isimli karakteri yaralı konumuna sokup küfürler savurmuştur. Bar içerisinde yaptığım rol sonrası dışarı çıktım ve bu olaya şahit oldum. Reginheraht Meldgaard isimli karakteri savundum. Kişiye sorular yönelttim ve Fear-RP ihlali bu noktada başladı. Kişi üstün durumda olmamasına rağmen eşitmiş gibi rol sergiledi. Rolün sonucunda kavga başladı ve rol gidişatında öldürülmek üzre vuruldu. Ölüm rollerini kabullenmedi. Hellbringers tarafı rolü bölmeden devam etti. Kişi ölüm rolünü kabullenmeyince gasp etmeyi denedim ve bu sistemin de şu anlık pasif olduğunu öğrendim. Sonra DeAndre Miller isimli karakteri hood bölgemizden kovdum ve tehdit ettim. [Ortak nezaket: Reginheraht Meldgaard isimli karaktere özel mesaj yoluyla "kes lan" iletili mesajı yollayarak bu ihlali de gerçekleştirmiştir.]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar: Ek olarak Xecutioner isimli oyun yetkilisinden rol sonrası bilgi aldım, hood bölgemizde bu tarz olaylarda CK işlemi uygulayabiliyor muşuz. Yönetim uygun görürse karakterin CK sebebiyle yasaklanmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 27.11.2019 22:06 flach phinaer the kid »

#1 - 28.11.2019 16:45
Siz neden Regin'in yerine şikayet açıyorsunuz? Bırakın o açsın.

#2 - 28.11.2019 16:47
@a.k.a hai savunma yapmanıza gerek yoktur. Onaylı oluşum bölgesine tek başına gidip, üyelerinden birine saldırması ve bu durum non/retarted rp kategorisine girdiği için ceza alacaktır. Oluşum bölgesinde gerçekleşen saldırı rolünü ise geçersiz sayıyoruz, iyi oyunlar.

Lütfen forum, oyun ve birlik kurallarına dikkat edin. Kuralları tam anlamıyla okuduğunuz/anladığınız zaman sunucuya girip karakterinizin yaşamına devam edin.