Konu: [21.11.2019 - Devil Brown] DM  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2019 19:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Devil Brown, @jeod
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2019, 19:00

İhlal edilen kural:
Spoiler: GösterGizle

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen saat ve tarihte masum masum koşarken arkadaş tarafından dövüldüm. SS'lerde chatlogun üst kısmı gözükmüyor, chatlogun üst kısmında birşey yok. Karakter bilgilerime bakıp 10saniye afk durdum, döndüğümde manzara sslerdeki gibiydi.
Kanıtlar;

#1 - 27.11.2019 22:08
Ben o sırada dışarıdaydım kardeşim bilgisayardaydı, Kardeşim 10 Yaşında kendisi yapmış hatta yazı bile yazamamış dikkatinizi çekerim lütfen aff edin.

#2 - 27.11.2019 22:33
Ben o sırada dışarıdaydım kardeşim bilgisayardaydı, Kardeşim 10 Yaşında kendisi yapmış hatta yazı bile yazamamış dikkatinizi çekerim lütfen aff edin.
Ciddi ciddi bu şeyi düşündüm biliyor musunuz, iyi dövdü beni sorun değil fakat daha dikkat etmeni öneririm bu duruma. Geri çekiyorum.

#3 - 28.11.2019 16:52
@Democrituss şikayeti geri çektiği için işlem yapılmayacaktır.