Selam arkadaşlar,
Ben Clayton Wardell karakterini yönetiyorum. Ortalıkta herhangi bir OOC Kin durumu yok, böyle bir şeyi lanse etmeniz bile gerçekten üzücü. Bu OOC kin konusuna katılmıyorum ve bu suçlamayı ret ediyorum.
Diğer suçlamanıza gelirsek, Çin mahallesine ikinci el eşyalar almaya geldik. Maksadım rol yapmaktı. Feng Yen ile rol yaptığımız sırada, Xi ve Lee sol taraftan bağırarak ürünler hakkında bilgi vermeye başladı. Kendilerine bağırmamasını, yanıma gelip öyle konuşmasını istedim. Bunun üzerine kendileri kahkaha atarak bağırmaya devam etti oturduğu yerden. O ikiliyi umursamadan Feng ile rolüme devam ettim ve akabinde,
"Blu-ray player var mı?" diye sordum. Bu sorumun üzerine Xi,
"Artık blu-ray mi kaldı, bütün televizyonlar akıllı" dedi ve Lee karakteri,
"/me kehkeh güler." diye bi emote verdi.
Karakterim orada sinirlendi, fakat bu sinirini orada vurgulamadan Feng ile rolüne devam etti ve birkaç stant ilerledi. Karakterim Lee ve Xi ikilisinden uzaklaştıktan sonra sinirini Feng'e kustu, daha sonrada eşya almaktan vazgeçti ve aracına bindi. Tam gideceğim sırada, Lee yanıma geldi ve olanları sordu. Ona, bu yaptığınız saygısızlıktan ve bilgisizlikten dolayı almadan gideceğimi söyledim. Lee karakteri bana,
"tamam hadi uza" gibi bir cümle kurdu
/o cümlenin görüntüsünü koyarken, bir harfi kesip koymuşlar kanıt kısmına, delillerde oynama var/. Karakterim Clayton bu kurulan cümlenin üzerine daha çok sinirlendi ve araçtan inerek küfür etmeye başladı. O sırada Lee elini beline attı ve UZI'sini çekti. Karakterim fear-roleplay yaparak geri adımladı ve aracına binerek oradan uzaklaştı.
Olay tamamen bu anlattıklarım üzerine devam etti, herhangi bir OOC kin veya agresif rol durumu yok. Rol gidişatını buraya getiren sizsiniz, üzerine ironik bi şekilde şikayet açan da sizsiniz.

Gerçekten komik. Bu OOC kini de nereden uydurduysanız gerçekten şikayeti okurken beni güldürdü. Kendinize bu kadar değer biçmeyin arkadaşlar, gözümde, size kin tutacak kadar yüksek bir değeriniz yok.

Hepinizi tek tek yanaklarından öpüyorum, iyi oyunlar diliyorum size. Sırf karşı taraf ceza alsın diye böyle yollara başvurmanız gerçekten onur kırıcı. Neyse, ben savunmamı yazdım. Size de iyi roller diliyorum.
@balvenie 'in de dediği gibi,
"Sadece görüntü kanıtları kabul ediyoruz. Elinizde ekran görüntüsü ya da video varsa konuya ekleyin."