Konu: Devil Brown  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2019 23:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Devil Brown @jeod
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.11.2019 - 22.46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kurallarda yok ancak Car Ram veya Non-RP Sürüş kabul edilebilir.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımı tamir ettiriyordum, zaten şahıs dibime kadar girdiğinde çarpacağından şüphelenmiştim. Araç tamir edildikten sonra çarptığında da şüphelerim doğru çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Zaten yarışçı rolü yapıyorum, rollinglerde ve saire birisine lag girdiğinde veya FPS drop olduğunda araçlarımız hasar alıyor ve sürekli tamir parası veriyoruz. Günde 6 saat para kasmadığım sürece para kazanması hiç kolay değil, üstüne bu gibi troll hareketler ile uğraşıyorum.

#1 - 27.11.2019 12:11
İnternetim çok yavaş, O sırada lagım vardı. Benim oyunumda oradan çıktığın gözüküyordu ve gaza bastım.

Videonun başındada belli olmuş zaten, 2 kere geliyorum aynı yere pingden dolayı dikkat ederseniz.

#2 - 27.11.2019 12:37
İnternetim çok yavaş, O sırada lagım vardı. Benim oyunumda oradan çıktığın gözüküyordu ve gaza bastım.

Videonun başındada belli olmuş zaten, 2 kere geliyorum aynı yere pingden dolayı dikkat ederseniz.

İstediğiniz kadar laglı olsun hiçbir ping durumunda hareketsiz duran bir araç hareket etmiş gibi görünmüyor SA:MP'ta yani oradan çıkmış gibi görünmem SA:MP için imkansız, ayrıca o baştaki iki defa gelme durumu benim internetime giren anlık bir ping ile alakalı hemen sonrasında geçiyor sizin pinginizle alakası yok ve aracın orada görünmemesi gibi bir şeye de etkisi yok, oradan çıktığım gözükseydi hemen geri çekilmezdiniz ileri gitmeye devam ederdiniz.

#3 - 27.11.2019 12:56
Anlık ping kayıbım birden yükseldi, gittiniz sonra hemen geriye geri geldiniz. Ağ uzmanıyım benden iyi bilemezsiniz yanı sıra yazılımcıyım.

#4 - 27.11.2019 15:13
Bu şekilde uzmanlık kanıtlanaybiliyorsa benimde yazılımcı, grafiker, editör, yazar, filozof, astronom, fizikçi, kimyager falan hepsini birden olmam gerekiyordu ama neyse, kırmanın anlamı yok kişiyi affettim geri çekiyorum.

#5 - 28.11.2019 16:52
@Opysium şikayeti geri çektiği için işlem yapılmayacaktır.