Yasaların yapılandırması ve Vice vatandaşlarına, Amerika vatandaşlarına özgürlük için haklarını korumak ve HAKLARININ GERİ VERİLMESİ için, maddi ve manevi tecavüze uğrayan Vice halkına bu zulmü yapanların adalet önünde karşılık bulması için, hepimizin hayatı için tecavüz olayının yaşandığı ve tecavüzcünün salındığı Ocean View Otel önünde bu akşam 19.00'da toplanıyoruz! Vali Cortez'in ve Vice hükümetinin yaptığı zulümlerin bitmesi için omuz omuzayız!24.11.2019 [22.05]
Yazan: Lyudmila Ponomariov
Kaçırılıp işkence gördü!
29 Yaşında olan J.W bir gece sokakta yürürken yanına bir siyah burrito yaklaşıp onu bayıltıyorlar, ardından ise kaçırıyorlar bir otel odasına kilitliyorlar.. Çok kötü işkencelere maruz bırakılıyor bunlar yetmezmiş gibi bir de tecavüze uğruyor! bunlar yüzünden psikolojik sorunlar yaşayan J.W profesyonel destek almak zorunda kalıyor, tecavüz sırasında ise Polis basıyor. İçler acısı olan olay ise şikayetçi olduğu şahısın tutuklanıp daha sonra serbest bırakılması oluyor, dikkat çeken olaysa hapis cezası alsa bile 110 gün hapis yatacağı.. hapsin müebbete çevrilmesi için kanunlara başvurmak için hazırlanıyor.
İşin bir değişik tarafı ise bir polis memuru bu durumda olsaydı 210 gün hapis cezası uygulanacağı. Kadınların değerinin yerlerde olduğu ve şehirdeki tecavüz / taciz oranındaki yükselme gözlerden kaçmıyor. Otel odasındayken kaçmayı deneyen J.W otel resepsiyonuna giderek yardım istiyor ve polisi aramalarını istiyor fakat reddedilerek, resepsiyon polisi arayacağını söyleyerek kadına işkence uygulayan kişiyi arıyor ve haber veriyor..
İşkence eden kişi kadını darp ederek otel odasına zorla geri götürüyor.
 | | O Kadın bize konuştu! Tecavüz ve işkencelere maruz bırakılan J.W şu kelimeleri kullandı;
J.W: Sokakta yürüyordum ve evime doğru gidiyordum, birden yanımda çok hızlı bir şekilde bir araba durdu ve sanırım beni bayılttı orada ne yaşandığını bilmiyorum. J.W: Uyandığımda bir otel odasındaydım, Ellerimi ve ayaklarımı bağlamışlardı ellerinde ise bir kırbaç vardı. J.W: Kırbaçla defalarca bana vurarak her yerimi morarttılar o an acıdan dolayı bayıldım. J.W: Geri uyandığımda etrafımda kimse yoktu, yatakta yarı çıplak yatıyordum hemen kapıya yöneldim kapıyı kilitlememişlerdi resepsiyona giderek yardım istedim ve polise haber vermeleri için onlara yalvardım. J.W: Panikleyerek hemen arayacaklarını söylediler arka odaya giderek birisini aradılar ardından beş dakika sonra onlar geri kapıdan girdiler bana vurarak ittiler ardından saçımdan tutarak odaya kadar sürükledi. J.W: Kapıyı açtı ve beni yere fırlattı.. zorla üstümdekileri çıkarttı, tam dokunacakken kapıdan polisler hızlıca girerek onu yere yatırıp kelepçelediler. J.W: Benide alarak departmana götürdüler ve ifademi aldılar, ardından beni bir psikologa yönlendirdiler.. seanstan sonra evime bıraktılar bir kaç gün sonra o adamın serbest bırakıldığını öğrendim. J.W: Bunun gerçekten içler acısı olduğu bir gerçek.. hakkımı sonuna kadar arayacağım o cani için müebbet hapsi istiyorum! J.W: Vergilerle maddiyatımızı aldılar, şimdi maneviyatımızı almak istiyorlar! J.W: Bütün kadın ve erkeklerimizi bunlara bir an önce son vermek için, bu düzenin değişmesi için çağırıyorum! Diyerek sözlerini bitiren J.W yakın arkadaşından arabaya binmesi için destek alarak arabasına bindi ve uzaklaştı. |
« Son Düzenleme: 10.12.2019 05:30 Manwe »
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0