Konu: Çeşitli Etkinlikler  (Okunma sayısı 415 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.11.2019 03:20
Merhabalar, sunucularda bence daha büyük çaplı etkinlikler olmalı örnek;

Deprem rolü; Sunucuda bir saat belirlenmeli tabi oyuncuların bilmeyeceği bir saat mesela 22:00 o zaman sunucu : 178 falan çekiyor. O zaman böyle bir etkinlik yapılabilir nasıl olmalı? Sunucuda ekran sallanabiliyorsa tabikide, MTA'da böyle bir şey yapılabiliyor SAMP'dada yapılabilir diye düşünüyorum sunucu ismi vermeyeyim bu ekran sallanma işini yapmışlardı. Ekran sallanabilir bir süre ve evler yıkılabilir evlerin bir kısmı. Evlerin tuğlaları falan taşları yola saçılabilir yollar taşlardan kapatılabilir. (Birtek Vice [Los Santos] için geçerli.) Bunun gibi etkinlikle yapılabilir büyük çaplı

NOT: Bu etkinlikler Cumartesi günü yapılmalı.

Sizinde aklınıza gelen etkinlikler varsa yazabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 24.11.2019 03:36
Destekliyorum, çeşitli etkinlikler rolleride zenginleştirecektir. Ancak, eğer deprem etkinliği yapılacaksa bunun saati ve günü oyuncularla paylaşılmamalı ki zevki çıksın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 24.11.2019 03:48
Destekliyorum, çeşitli etkinlikler rolleride zenginleştirecektir. Ancak, eğer deprem etkinliği yapılacaksa bunun saati ve günü oyuncularla paylaşılmamalı ki zevki çıksın.
Evet işte dediğim gibi. 22:00 Olabilir saat tabi bu oyuncular ile paylaşılmamalı 22.00'da haftasonu sunucu 170'lerde çekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 24.11.2019 12:44
Güzel olabilir, destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 24.11.2019 13:55
Çeşitli etkinlikler yapılması konusunda katılıyor ve destekliyorum.Ancak deprem rolünün yapılması taraftarı değilim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 24.11.2019 14:51
Destek Bunu bende gördüm, Vice Roleplay'de oynuyoruz bence bu mümkün ben yönetim ve geliştirme ekibine güveniyorum bunu yapabilirler fakat böyle bir etkinlik olacaksa forumdan yada discord adresi üzerinden etkinliğin başlangıç saatini ve tarihini söylemeleri gerekli bence. Etkinlik olduktan sonra dediğin gibi etrafta binalar araçların üstlerine yıkılabilir yada yangınlar çıkabilir bu sayede VCMD ve VCFD'yede rol çıkmış olur şehir bir kaç gün içinde yavaş şekilde toplarlanabilir kullanışlı ve güzel bir etkinlik güzel olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 24.11.2019 16:13
Destek Bunu bende gördüm, Vice Roleplay'de oynuyoruz bence bu mümkün ben yönetim ve geliştirme ekibine güveniyorum bunu yapabilirler fakat böyle bir etkinlik olacaksa forumdan yada discord adresi üzerinden etkinliğin başlangıç saatini ve tarihini söylemeleri gerekli bence. Etkinlik olduktan sonra dediğin gibi etrafta binalar araçların üstlerine yıkılabilir yada yangınlar çıkabilir bu sayede VCMD ve VCFD'yede rol çıkmış olur şehir bir kaç gün içinde yavaş şekilde toplarlanabilir kullanışlı ve güzel bir etkinlik güzel olur.
++++
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 24.11.2019 20:04
Aynen bu deprem rolününde amacı legal birlikleri ön plana çıkarmak. Sizinde fikirleriniz varsa bu etkinlikler ile ilgili yazabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#8 - 26.11.2019 13:51
Turnuva halinde yarış programı;
Örneğin Las Venturas'ta San Fierro'da yada kullanılmayan yerlerde pist şeklinde bir alanı çevirerek -barikat,engel- bir pist düzeni oluşturulabilir.
Time Trail, Lap Knockout, Sprint, Race tarzında yapılabilir, birçoğunuz dediklerimi yarış oyunlarından biliyorsunuz zaten. Adminler tarafından pist olabilecek virajlı engebeli düzlüklü şekilde olan yerler barikat konarak giriş ve çıkışları kapatılabilir.
5 etap sonunda 1. olan ekibe para ödülü, sunucuda kimsede olmayan birşey verilebilir.
Sunucudaki bütün isteyen herkes katılabilir ama fazla araba katılımı olursa kasma&donma durumu yaşanabilir o yüzden 5 takım 10 kişi şeklinde ama 5.'likten aşağısının puan almaması gerekir ki çekişmeli ve rekabetli olsun :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#9 - 26.11.2019 13:59
Crash Derby;
Bloodring Banger aracı ile yapılırsa daha iyi olur. CJ ile san andreas'ta bir görevde böyle bir görev yapıyorduk San Fierro'da sanırım.
Yine aynı şekilde bir platform oluşturarak ki görevi yaptığımız yer eklenebilir mi bilmiyorum orası eklenirse güzel olur.
Kimin aracı en son patlarsa yani çalışmaz hale gelirse Araçtan çıkmamak kaydıyla olduğu yerde bekleyip yarışın kalanını izleyebilir.
En son kimin aracı çalışır halde kalırsa kazanan o'dur, zevkli bir yarış türü, youtube'a crash derby diye aratırsanız görürsünüz ne demek istediğimi.
Yarışacak kişilerin bilgilendirileceği bir yer toplantı odası gibi yapılmalı, katılım ücreti alındığı gibi para ödülü yada Bloodring Banger aracı hediye verilmeli kazanan kişiye. Seyircilerin yarışı izleyebilmesi gerekir bu arada onu unutmamak gerekir.
Silah vs durumu sadece PD ekibinde bulunmalı arama kontrolü rolü vs yapılır.
Araçlara 1 Pilot 1 Co-Pilot binebilir sadece. İsteğe bağlı olarak 8-12-16 kişilik kontenjanda yapılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok