Konu: AFK sistemi  (Okunma sayısı 1945 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#80 - 08.12.2019 19:44
Issız bir yere geç autohotkey indir "w" tuşunu kilitle düz duvara koşsun full afk koduda gelmesın bug yaparak afk kalayım yani bukadar basit, gereksiz yani gerek yok
XXX adlı kişi bug abuse sebebiyle sınırsız banlandı sunucu ismi vermeyeyim büssürü kişi bu sebepten banlandı.

Burası o oynadığın sunucu değil, sıkıntı o. Orada olan sistemi buraya getirmek zorunda değiliz.
Orada bu sistem rol çıksın diye yapıldı. Burasıda rol sunucusu insanlara  rol çıkartmak için böyle bir öneride bulundum. Ha birde bir sistem var ve bunun bugundan faydalanıyorsun. BUG ABUSE kapsamında değilde neyden cezalandırılacak söyler misin? Sen sunucu ile ilgili biraz araştırma yapmalısın bence. "Kaliteli ve süper bir rol ortamı getirmeyi planlıyoruz." Bu sistem sayesindede etrafta tamamen rol dönecek.

Şuan da rol dönüyor, eğer rol ortamını beğenmiyorsan seni zorlayan yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#81 - 08.12.2019 21:49
Issız bir yere geç autohotkey indir "w" tuşunu kilitle düz duvara koşsun full afk koduda gelmesın bug yaparak afk kalayım yani bukadar basit, gereksiz yani gerek yok
XXX adlı kişi bug abuse sebebiyle sınırsız banlandı sunucu ismi vermeyeyim büssürü kişi bu sebepten banlandı.

Burası o oynadığın sunucu değil, sıkıntı o. Orada olan sistemi buraya getirmek zorunda değiliz.
Orada bu sistem rol çıksın diye yapıldı. Burasıda rol sunucusu insanlara  rol çıkartmak için böyle bir öneride bulundum. Ha birde bir sistem var ve bunun bugundan faydalanıyorsun. BUG ABUSE kapsamında değilde neyden cezalandırılacak söyler misin? Sen sunucu ile ilgili biraz araştırma yapmalısın bence. "Kaliteli ve süper bir rol ortamı getirmeyi planlıyoruz." Bu sistem sayesindede etrafta tamamen rol dönecek.

Şuan da rol dönüyor, eğer rol ortamını beğenmiyorsan seni zorlayan yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#82 - 10.12.2019 12:35
Yanlış hatırlamıyorsam Manifesto ilerleyen zamanlarda sistemin aktif olacağını canlı yayından duyurmuştu yaklaşık bir hafta önce falan, her sunucuda olması gereken bir sistem.  Sunucu yeni, zamanı olmayan oyuncuların level, yetenek gibi sıkıntılarını karşılayabilmesi için bir süre daha bu şekilde devam etmesini destekliyorum. Yeni oyuncuların gelmesinde de oyundaki kişi sayısının çok önemli bir etken olduğunu düşünüyorum, az oyuncu sayısı olan serverler 2-3 hafta sonra kapanır gibi ön yargıların önüne bu şekilde geçilebilir.

Şaşkınım, AFK sistemini engellemek için bug yapanlar admin kontrolünde yasaklanır. Çok kişi DM den ceza/ban yiyor diye DM kuralı kaldırılmadığı gibi AFK sistemi de bug yapıyorlar diye kaldırılmaz.
« Son Düzenleme: 10.12.2019 12:45 Kuzia »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#83 - 10.12.2019 19:07
Sabit bir sunucuda oynarken bu sistem vardı ve çok güzel bir sistem. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#84 - 11.12.2019 20:56
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#85 - 11.12.2019 21:29
Sunucuda yetenek sistemi mevcut ve 20 seviyeye ulaşmış oyuncular var. Yeni başlayanlar bu kişilere yetişemeyecek ve büyük bir fark çıkacak ortaya. O kadar süre oynayıp 15 seviye karaktere ulaşmış bir oyuncu NC atamadığı için birinci seviyeden başlayacak ve karşısında 20 seviye başka oyuncular olacak bu kimseye adil gelmiyordur. Böyle bir sistem olacaksa en başından olmalıydı. Bundan sonrasında eklenmesi büyük bir hata olur diye düşünüyorum.
DESTEKLEMİYORUM
« Son Düzenleme: 11.12.2019 21:33 niggwithsocks »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#86 - 13.12.2019 14:59
AFK düzenlememiz bir süre sonra bize özgü bir yöntemle aktif olacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok