Konu: [ 20/11/2019 - Antonio Durst ] Car-Ramming  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 20.11.2019 20:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio Durst - @bangbang
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tyrone McGee ve Argo Trey
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/11/2019 - 20:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz mahallemizde rol yaptığımız sırada hiçbir sebep yokken taksiyle Tyrone McGee ve benim üzerime sürdü. Biz o sırada yolda veya kaldırımda değildik. Mahalle arasındaki boşluğa yakın yerde rolümüzü sürdürüyorduk. Antonio karakteri, amaçsız bir şekilde yoldan saparak kaldırıma çıktı ve üzerimize sürdü, devamında yola tekrardan girdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
  • Kanıt #1 (Bize çarptıktan sonra kaldırımdan tekrar yola girdiği an)
  • Kanıt #2 (Aracın yerdeki lastik izi, üzerimize sürdüğünün kanıtı)

Ek açıklamalar(varsa): Antonio Durst karakterinin yaptığı bu ihlalde herhangi bir amaç göremiyorum. Uyarılmadan ceza almasını istiyorum, çünkü mahallede yaptığımız rolü mahvetti ve gitti. Rol zevkim sıfıra indi.

#1 - 20.11.2019 20:50
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.11.2019 20:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 21.11.2019 00:37
@bangbang 24 saat içerisinde savunmanı yapman gerekiyor, savunma yapılmazsa ceza alacaksınız.

#4 - 21.11.2019 00:47
Araçla hızlı bir şekilde yokuştan indim ve araç yan kaydı bu sebepten dolayı orada bulunan 1 arkadaşa çarptım ama üzerinde durmadım, kendisinden özür dilerim. Fakat kasıtlı bir durum yok, ayrıca Car Ramming durumuda söz konusu değil. Yaşattıgım durum için özür dilerim. Bu seferlik affetmenizi rica ediyorum.

#5 - 21.11.2019 00:50
Antonio Durst( @bangbang ) ezdiği kişilerden özür dilediği için şikayet geçersiz sayılmıştır. Lütfen bir daha ki sefere dikkat edin, iyi oyunlar!