Konu: Orville_Hendrix // İLLEGAL BİRLİK KURALI (Çatışma ihlali)  (Okunma sayısı 193 defa)

#0 - 20.11.2019 01:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Orville_Hendrix
Olaya dahil olan şahit karakter adı: gerek yok.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
2.2) ÇATIŞMA
Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 36 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba öncelikle, kişilerle ağır atışma ve rol devamında drive by şekilde çatışma gerçekleştiriyoruz ve kişiler bazıları yaralanıyor, kanama bırakılıyor aradan biraz zaman geçtikten sonra sokağımda rol yapmaya gidiyorum ve adam pompalı çekerek bana ateşliyor. 36 saat geçmemiş dikkatinizi çekerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://cdn.discordapp.com/attachments/632305902912929812/646475159745724427/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/632305902912929812/646475306537975839/unknown.png
 https://cdn.discordapp.com/attachments/632303825948114963/646472948655587338/sa-mp-573.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/632303825948114963/646472948856913928/sa-mp-575.png

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 20.11.2019 01:24 Baleci... »

#1 - 20.11.2019 01:24

#2 - 20.11.2019 01:38
Öncelikle selamlar, şikayetini açtığın için sana teşekkür ederim. Kısa ve kendimce öz bir savunma yazacağım. Çatışma ihlalinden bahsedecek olursak, gün içerisinde benim birliğimde ki arkadaşlarım, sizin birlikten bir kişiyi kenara çekip uyarmışlar.(Bölgeye fazla polis geldiğinden dolayı) Sizde bunun karşılığında bizimkilere drive-by veyahut shoot-out atmışınız ben bunu rolde öğrendim. Siz aynı gün içerisinde bize iki kere drive-by atmış oluyorsunuz ki buda yasak. Ortalıkta çatışma durumu yok, çatışma dediğimiz şey iki grup arasında karşılıklı silahların patlamasıdır. Sizin yaptığınız durum drive-by ve benim yaptığım şey ise mahallemi/kendimi ve ekibimde ki arkadaşları korumam.

İkinci ekleyeceğim şey ise;
Drive-by attığınız bir birliğin takıldığı bloklara tekrar bir kaç birlikle toplanıp gelmeniz ne kadar kabul görülür? Toplanıp gelmenizi geçtim, drive-by atıp videonuzu çektikten 30 saniye sonra tekrar mahallede araçlarınız ile turlamaya başladınız. Sizce bu ne kadar kabul görülür? Drive-by attınız ve tekrar bizim mahalleye sorun çıkarmaya geldiniz. Kendinizle çelişmiyor musunuz? Drive-by atıp, siyahi grubun takıldığı bölgeye gelirseniz kusura bakmayın ama elbette vurulursunuz.

Diyeceklerim bu kadar, tekrar şikayet açıp foruma taşıdığın için teşekkür ederim. Rol gidişatını bozmadınız.  :o

#3 - 20.11.2019 01:56
Birliği kurana kadar senin mahallen değildi, ayrı olarak birliğindeki adamların hepsi daha önceden bölgemizde takılan insanlardı bunları geçtim ve ilk çatışmanızda ben yoktum, onun için arkadaşların ayrı şikayet oluşturabilir fakat benim bulunduğum rolde bana iki kere sıkıyorsun turlama diyorsun 1 kere turladık o da rol paylaşımı için ss almak amacımız ve hızlı olduk bence gayet, onun dışında toplanıp gelme sebebimizde farklı üst birlikle birleşip bizim arkadaşımı dövmüşsünüz buna karşılık ben değil, ben sadece yanlarındaydım onunla konuşmaya gelmekti, fakat sen direk beni gördün ve ateş ettin. şikayet açmayacaktım fakat pm kanalından uyarmama rağmen bana ben yanlış yapmadım istersen şikayet et tavrı koydun bu sebepten şikayet açtım. yoksa orada bizim de silahımız var sen sıktığın an ben de sıkabilirdim fakat gerek duymadım ve jail yemek istemedim.

#4 - 20.11.2019 01:58
Onun dışında normal konuşmaya geliyoruz fakat aşırı agresif davranıyorsunuz, siyahi çetesi anlayabiliyorum ancak ırkçı da davranmıyoruz, çetende bulunan Argo adlı kişi 5 kere aynı hatayı yaptı, her yapışında özür diledi ve tekrar aynı hatayı yapıyor dediğim gibi orada silah çekememe amacımız rolü bölmemekti.

#5 - 20.11.2019 02:12
Selam öncelikle;

Şikayetinizi "yönetici/admin şikayeti" üzerinden açmanız gerekiyordu ilk başta, fakat Cherry Wine bozmadan savunmasını yapmış. Yaşanan rolde ufak bir dikkatsizliğiniz mevcut Baleci. Burada yaşanan bir çatışma değil, saldırı. Kişi sistemsel ölmediği için size karşı ilerleyen dakikalarda karşılık verebilir. Oyun kurallarını tamamiyle dikkatlice okumanız gerekiyor. Orville karakterini Drive-by sırasında öldürmüş olsaydınız evet 36 saat beklemesi gerekirdi, fakat ölmediği için size karşı saldırabilir. Kurallarda ufak bir değişiklik yapıldı sizin gibi kişilerin anlaması için daha açıklayıcı yazıldı. Şimdilik uyarıyorum sizi Baleci.