Öncelikle selamlar, şikayetini açtığın için sana teşekkür ederim. Kısa ve kendimce öz bir savunma yazacağım. Çatışma ihlalinden bahsedecek olursak, gün içerisinde benim birliğimde ki arkadaşlarım, sizin birlikten bir kişiyi kenara çekip uyarmışlar.(Bölgeye fazla polis geldiğinden dolayı) Sizde bunun karşılığında bizimkilere drive-by veyahut shoot-out atmışınız ben bunu rolde öğrendim. Siz aynı gün içerisinde bize iki kere drive-by atmış oluyorsunuz ki buda yasak. Ortalıkta çatışma durumu yok, çatışma dediğimiz şey iki grup arasında karşılıklı silahların patlamasıdır. Sizin yaptığınız durum drive-by ve benim yaptığım şey ise mahallemi/kendimi ve ekibimde ki arkadaşları korumam.
İkinci ekleyeceğim şey ise; Drive-by attığınız bir birliğin takıldığı bloklara tekrar bir kaç birlikle toplanıp gelmeniz ne kadar kabul görülür? Toplanıp gelmenizi geçtim, drive-by atıp videonuzu çektikten 30 saniye sonra tekrar mahallede araçlarınız ile turlamaya başladınız. Sizce bu ne kadar kabul görülür? Drive-by attınız ve tekrar bizim mahalleye sorun çıkarmaya geldiniz. Kendinizle çelişmiyor musunuz? Drive-by atıp, siyahi grubun takıldığı bölgeye gelirseniz kusura bakmayın ama elbette vurulursunuz.
Diyeceklerim bu kadar, tekrar şikayet açıp foruma taşıdığın için teşekkür ederim. Rol gidişatını bozmadınız.