Konu: Patrick Ricardo Meta/Mix  (Okunma sayısı 41 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2026 19:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrick Ricardo @Omerd9402

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marco Arriaga @he1s3nberg_ Ezequiel Villalobos @ZwenSs

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming / Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sokakta aracı bırakmış. Biz de alıp hurdalığa götürdük. Kapalı olunca getirdik tekrar. Sonra peşledi bu bizi. Kavga etmeye başladık. Bir anda pm çekecekken / yerine 7 bastı. Kişiye sık diye bir pm atmış. Bize sıkacak arkadaşın rolle hiçbir alakası yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın.

#1 - 17.09.2026 20:07
Şahitliğimi onaylıyorum, id11 daha sonrasında ateş etmiştir

#2 - 17.09.2026 20:19
ateş edilmedi sonuç olarak birde üstüne seni dakikalar boyunca takip ettim Temple benzinliğe gittin ve bir anda 2 kişi türedi buna ne demeli?

#3 - 17.09.2026 20:20
ateş edilmedi sonuç olarak birde üstüne seni dakikalar boyunca takip ettim Temple benzinliğe gittin ve bir anda 2 kişi türedi buna ne demeli?

O adamlar zaten yanımdaydı. Arkadan 2 kişi motorla bizi takip ediyordu. Temple'sda durduğumuzu görünce geldiler.

#4 - 17.09.2026 20:22
Kimse seni takip etmiyordu dakikalarca peşindeyim birader bir anda temple'Ye yönelip içeriye kaçtın iki kişi bekliyordu seni Loglara baksınlar çok güveniyosan kendine

#5 - 17.09.2026 20:22
Kimse seni takip etmiyordu dakikalarca peşindeyim birader bir anda temple'Ye yönelip içeriye kaçtın iki kişi bekliyordu seni Loglara baksınlar çok güveniyosan kendine

::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Bakılsın sorun değil

#6 - 17.09.2026 20:27
Bazı şeyler tolere edilebilir, şikayet açmak için şikayet açmayın lütfen.