Konu: Pd Rolünde Quit- Rk ihlali Alejandro Carvajal  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.09.2026 16:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Alejandro Carvajal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gallo Crew oluşum üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde bağlantı koparmak (VCPD) -Rk kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yaralıya düşüyor ve düştüğüyeri polis basıyor, kendisi üstünde silah(M4) olduğu için quit atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
m4'ü olduğunun kanıdı;https://hizliresim.com/rthk6vt9
q atmış 5 dakika geçiyor girmiyor + rol sonu pdden kurtuluyor: https://hizliresim.com/ycajmtry
yaralı olduğunun kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

yaralıdan kalktıktan sonra ateş etmeye devam ettiğinin kanıtı;
https://www.upload.ee/image/19760260/Screenshot_1.png
kendi attığı mesaj;
Dostum ben oradan kaçalı, üstüne bir kaç birlikle savaşalı, üstüne sizden bir kaç kişiyi düşüreli çoooook oluyor. Yani benim ekran görüntülerindeki saate bakılırsa /q atma gibi bir mevzu yok. Algı yaratmaya çalışmayın, sizin silahınız gitti diye bizimde gitmesi gerekmiyor....

Ek açıklamalar(varsa):sslerin sahibinin forum susturması olduğu için ben açtım şikayeti. silahi silindsin ve cezasini alsin

« Son Düzenleme: 16.09.2026 17:41 castro »

#1 - 16.09.2026 16:45
Savunma gelecek  ;)

#2 - 16.09.2026 16:51

Dostum ben oradan kaçalı, üstüne bir kaç birlikle savaşalı, üstüne sizden bir kaç kişiyi düşüreli çoooook oluyor. Yani benim ekran görüntülerindeki saate bakılırsa /q atma gibi bir mevzu yok. Algı yaratmaya çalışmayın, sizin silahınız gitti diye bizimde gitmesi gerekmiyor....

#3 - 16.09.2026 16:53
/dcnear'da quit atıp 5 dakika girmediğin gayette gözüküyor, senin dibinde olan ve quit atmayan Denis Waller'in silahına el koyuldu ve tutuklandı fakat sen oyundan çıkıp 5 dakika girmediğin ve sonrasında girdiğinden ötürü oradan kaçmayı başardın.

#4 - 16.09.2026 16:57

RK'dan kalkıp üstüne birilerine sıktığını itiraf ediyorsun yani? Garip, bunu ekleyebiliriz şikayete kendi ağzıyla söylüyor.

aynen kardeşim öyle olmuş. varsa kanıtın yolla, ben kelime oyunu yapıyom :D

#5 - 16.09.2026 16:58
@tommyelchavo aklına geldiği gibi konuşma çocuk. varsa kanıt yolla, /q atmadım. yaralı rolü yapmadığıma dair bir kanıdın varsa onuda yolla, rk yapmadığıma dair bir kanıdın varsa onuda yolla.

#6 - 17.09.2026 20:49
Kanıtlar tam anlamıyla "bu olay gerçekleşmiş" diyebileceğimiz düzeyde değil, Dillimore savaşı halihazırda yetkililer tarafından takip ediliyordu. Gözden kaçan olaylar için de şikayetler inceleniyor ancak bu şikayet için net bir şey söylememiz mümkün değil, yetersiz kanıt sebebiyle kapatıyoruz.