Konu: hileye göz yummak  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.09.2026 11:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Guanjardo Maskeli 17324 @CorkyOne

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.09.2026 Gün boyu

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bentlee Mosley karakteri savaş boyunca hile kullanıp, üstünlük sağlamıştır birlik üyeleri bunu bilmesine rağmen göz yumup aldırış etmeden Bentlee Mosley karakterini driver olarak kullanıp üçüncü parti yazılımla birlik üyelerinin yerlerini tespit etmiş. Hiçbir roleplay kavramı yok, 10 levellik hesaplara hileyi fulletip oyun oynuyorlar hileye göz yumdukları için gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 16.09.2026 11:23
benim olduğum sahnelerde hileyle alakalı bir durum yok artık benim ekran görüntülerimle bana şikayet açma paşam

#3 - 16.09.2026 13:49
Ban yediğim saatte motorla tek başıma geziyordum, arkadaşlarım yanımdayken herhangi bir üçüncü parti yazılım açmadım.

Ban yediğim saatle diğer arkadaşlarımla rollediğim saatler arasında dağlar kadar fark var. Arkadaş algı yaratarak şikayet açmaya devam ediyor.

#4 - 16.09.2026 20:07
Savaş durumları IFM ekibi ve yönetici ekip tarafından inceleniyor, böyle durumlarda direkt inisiyatif alarak duruma el atabiliriz. Hassasiyetiniz için teşekkürler, şu an için birisine göz yummak konusunda suçlama yöneltmemiz doğru olmaz.