Konu: Cesar silent  (Okunma sayısı 442 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.09.2026 14:58
Yönetim kandırmaya da çalışıyorlar, ek olarak bu da incelensin. Videodaki görüntülere bakacak olursanız yavaşlatılmış halinde Cesar karakterinin mermilerinin falsolu gittiği gözükmektedir. Dean karakterini vuran kendisi değilmiş de Joe karakteriymiş gibi foruma yansıtıyor. Hasar loglarına da bakılırsa(ki bu görüntülerden sonra gerek kalmayacak) Cesar karakteri Dean karakterini vuran kişidir.
Net video; https://streamable.com/fhmi6w
Yav orda Joe diye birisi yok sus artık kardeşim konuştukça batıyosun adamın ortalıgın icinden geçmiş herkesi vuruyor ordaki bi de bana suç atmaya calısıyosun adamın Terry orda beni ve nerioyu 3 saniyede düşürüyor attığun ssteki mermi izine de bakarsan o mermiyi terry sıkıyor Dean’a kendi kendine halüsinasyon görüp suç atmayı bırak artık
Şikayet ila alakam yok fakat şuna bir açıklık getireyim. Beni ve Nerio karakterini üç saniyede düşürmüş demişsin. Sen kendi hilen ile kendi birliğindeki adamlara ve diğer karakterlere hit atarsan yaralı durumuna düşmeleri pek uzun sürmez kankam.
« Son Düzenleme: 16.09.2026 14:59 Rwhard »

#11 - 16.09.2026 15:02
videolu cevap geliyor bekleyin :))))) O:-) O:-)

#12 - 16.09.2026 15:04
Yönetim kandırmaya da çalışıyorlar, ek olarak bu da incelensin. Videodaki görüntülere bakacak olursanız yavaşlatılmış halinde Cesar karakterinin mermilerinin falsolu gittiği gözükmektedir. Dean karakterini vuran kendisi değilmiş de Joe karakteriymiş gibi foruma yansıtıyor. Hasar loglarına da bakılırsa(ki bu görüntülerden sonra gerek kalmayacak) Cesar karakteri Dean karakterini vuran kişidir.
Yav orda Joe diye birisi yok sus artık kardeşim konuştukça batıyosun adamın ortalıgın icinden geçmiş herkesi vuruyor ordaki bi de bana suç atmaya calısıyosun adamın Terry orda beni ve nerioyu 3 saniyede düşürüyor attığun ssteki mermi izine de bakarsan o mermiyi terry sıkıyor Dean’a kendi kendine halüsinasyon görüp suç atmayı bırak artık
Ateş etmen ve Dean'dan çıkan kan efektleri bile eşzamanlı bunu hangi amaçla yazdığınıda pek anlayamadım, yönetimi kandırmaya çalışmayalım lütfen. Hasar loglarına bakılınca her şey ortaya çıkacak zaten.

#13 - 16.09.2026 15:05
Zaten Cesar'ın açısından sıktığının videosu var nasıl bir video gelebilir?

#14 - 16.09.2026 15:08
Arkadan Terry’de sıkıyor ya güzel kardeşim onu görmüyor musun sen? Yandan Nerio’da Deagle ile sıkıyor. Hepiniz videoyla geziyorsunuz 1 tane videolu şikayetiniz yok atın kendi videolarınızdan nasıl sıktığımı da ban yiyeyim ben de sıkıntı yok. Bundan sonra her vurulduğumda şikayet açıcam /hasarlar olmadan.
« Son Düzenleme: 16.09.2026 15:25 CorkyOne »

#15 - 16.09.2026 15:12

şaşkınsın dimi, bekle gelir simdi

#16 - 16.09.2026 15:21

#17 - 16.09.2026 15:23
yani 1 adama 3 adam sıkıyor, hasarlar kaydı olmadan cesarı şikayet ediyorsunuz, diyorsunuz ki loglara bakılsın, ya böyle bir şey mi var kardeşim? ben her vurulduğumda şöyle diyim o zaman ya beni şu adamda vurmus olabilir loglara bir bakın. Videonu açık oynayacaksın, hasarlar kaydını alacaksın ve şikayetini böyle açacaksın.

#18 - 16.09.2026 15:26
var öyle bir şey kardeşim. benim şikayetim üç kez incelenip logların derinliğine giriliyor. bu arkadaş içinde bakılabilir, loglara bakılmasını istiyoruz

#19 - 16.09.2026 15:28
Zaten bu açıyı biliyorduk, gelen video bu muydu? apaçık şekilde Cesar karakterinin mermisi falso almış, yavaşlatılmış & görsel halini de attık. İsteniliyorsa loga bakılsın, logdan her şey çıkacak. Hasarlarınız yok diyerek kurtaramazsınız. Kan efektinden belli her şey. Size gelince loglardan adam banlanıyor ama bize gelince loglara bakmak yasak? Korkmayın bu kadar, olan belli. CorkyOne silenttan yediği 5000dk jailden ders almamış, silent kullandığı âşikar.