Konu: Cesar silent  (Okunma sayısı 456 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2026 22:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendi videosunda silent aim kullandığı net bir şekilde belli oluyor. Arkadaş crosshairi karaktere bile tutmuyor ama ateş ettiğinde düşman karakterden kan çıkıyor ve hasar veriyor. 00:18'de başlıyor ek olarak 00:18'de fark ettiyseniz videonun sol üst kısmı bilerek sansürlü, hileyi aç kapat yaparak oynuyor yüksek ihtimalle.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kendi videosu

Ek açıklamalar(varsa):Daha önce de silent kullandığı için 5000 dk jail yemişti, göz önünde bulundurulsun lütfen. (Gerekirse hasar loglarına bakılsın)
« Son Düzenleme: 16.09.2026 14:09 tommyelchavo »

#1 - 15.09.2026 22:04
hasarlar atar mısın?

moderatör olduğuna inanamıyorum

#2 - 15.09.2026 22:07
hasarlar atar mısın?

Yetkililer loglara bakabilir, incelenmişti zamanında. Daha ileti atmayacağım.

#3 - 15.09.2026 22:09
hasarlar atar mısın?

Yetkililer loglara bakabilir, incelenmişti zamanında. Daha ileti atmayacağım.

loglara bakılsın, umarım arkadan kendi arkadaşına aiminin kaydığı çıkmış olur :)

#4 - 15.09.2026 22:15
Videoda bir sıkıntı yok arkadaki üstün aimli arkadaş patara kütere hem kendi arkadaşını hem bizi vuruyor, silent olsam eritirdim orada. İyi roller

#5 - 15.09.2026 22:17
Videoda bir sıkıntı yok arkadaki üstün aimli arkadaş patara kütere hem kendi arkadaşını hem bizi vuruyor, silent olsam eritirdim orada. İyi roller

Silentın zaten onu vuracakken yakındaki adama sekiyor, sorun burada Dean karakteri oyundan düşüncede o arkadaşı vuramıyorsun ek olarak sol üstü kapatmışsın aç kapa yaptığın için

#6 - 15.09.2026 22:23

Silentın zaten onu vuracakken yakındaki adama sekiyor, sorun burada Dean karakteri oyundan düşüncede o arkadaşı vuramıyorsun ek olarak sol üstü kapatmışsın aç kapa yaptığın için
Yetkili isterse açık halini atarız problem yok yakındaki adama falan sekmiyor arkadaki Terry Dean'ı vuruyor, oyundan da ilk Terry düşüyor kardeşim benim. Öyle  kelime oyunu yaparak adam banlatamazsınız. Hepiniz full sob oynuyorsunuz, bir tane videonuz yok bir de utanmadan bize bizim videolarımızla şikayet açıyorsunuz. Yetkişi incelesin benden yana en ufak problem yok.

#7 - 15.09.2026 22:27
valla bi kerede sizin ekranlardan açılmış şikayetler görelim ya tommy? ne dersin

#8 - 16.09.2026 14:09
Yönetim kandırmaya da çalışıyorlar, ek olarak bu da incelensin. Videodaki görüntülere bakacak olursanız yavaşlatılmış halinde Cesar karakterinin mermilerinin falsolu gittiği gözükmektedir. Dean karakterini vuran kendisi değilmiş de Terry karakteriymiş gibi foruma yansıtıyor. Hasar loglarına da bakılırsa(ki bu görüntülerden sonra gerek kalmayacak) Cesar karakteri Dean karakterini vuran kişidir.
Net video; https://streamable.com/fhmi6w
« Son Düzenleme: 16.09.2026 15:00 tommyelchavo »

#9 - 16.09.2026 14:55
Yönetim kandırmaya da çalışıyorlar, ek olarak bu da incelensin. Videodaki görüntülere bakacak olursanız yavaşlatılmış halinde Cesar karakterinin mermilerinin falsolu gittiği gözükmektedir. Dean karakterini vuran kendisi değilmiş de Joe karakteriymiş gibi foruma yansıtıyor. Hasar loglarına da bakılırsa(ki bu görüntülerden sonra gerek kalmayacak) Cesar karakteri Dean karakterini vuran kişidir.
Net video; https://streamable.com/fhmi6w
Yav orda Joe diye birisi yok sus artık kardeşim konuştukça batıyosun adamın ortalıgın icinden geçmiş herkesi vuruyor ordaki bi de bana suç atmaya calısıyosun adamın Terry orda beni ve nerioyu 3 saniyede düşürüyor attığun ssteki mermi izine de bakarsan o mermiyi terry sıkıyor Dean’a kendi kendine halüsinasyon görüp suç atmayı bırak artık