0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasarlar atar mısın?moderatör olduğuna inanamıyorum
Alıntı yapılan: Aytuk - 15.09.2026 22:04hasarlar atar mısın?moderatör olduğuna inanamıyorumYetkililer loglara bakabilir, incelenmişti zamanında. Daha ileti atmayacağım.
Videoda bir sıkıntı yok arkadaki üstün aimli arkadaş patara kütere hem kendi arkadaşını hem bizi vuruyor, silent olsam eritirdim orada. İyi roller
Alıntı yapılan: CorkyOne - 15.09.2026 22:15Videoda bir sıkıntı yok arkadaki üstün aimli arkadaş patara kütere hem kendi arkadaşını hem bizi vuruyor, silent olsam eritirdim orada. İyi rollerSilentın zaten onu vuracakken yakındaki adama sekiyor, sorun burada Dean karakteri oyundan düşüncede o arkadaşı vuramıyorsun ek olarak sol üstü kapatmışsın aç kapa yaptığın için
Yönetim kandırmaya da çalışıyorlar, ek olarak bu da incelensin. Videodaki görüntülere bakacak olursanız yavaşlatılmış halinde Cesar karakterinin mermilerinin falsolu gittiği gözükmektedir. Dean karakterini vuran kendisi değilmiş de Joe karakteriymiş gibi foruma yansıtıyor. Hasar loglarına da bakılırsa(ki bu görüntülerden sonra gerek kalmayacak) Cesar karakteri Dean karakterini vuran kişidir.Net video; https://streamable.com/fhmi6w