Konu: stezy bayton GOD @bayton  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2026 20:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stezy_Bayton @bayton
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.09.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 05.9.2026 Tarihinde arkadaşla düşmanlıklarımız sonucu ona sıkıyordum ama şunu fark ettim ki bana açtığı saçma sapan şikayette kendini belli etmiş, ben sıkarken bir sürü kan çıkıyor ama can gitmiyor? :D
Bu şahıs bir kere daha God açmıştı, yasaklanması lazım. 10 gün geçmiş ama bir şey olmaz geçenlerde God modeden yemişti zaten  yine ben attırmıştım. 10 gün geçmesinde ki sebep açtığı şikayette gördüm ben normalde canı gitmiş sanmıştım. 10 gün geçmesi sorun değil bu hilesini örtemez 2. God olayı bu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Gerekli cezayı almasını talep ediyorum, sonucu Yetkililere bırakıyorum. Yasaklanmasını talep ediyorum. 2. God mode olayı.
« Son Düzenleme: 15.09.2026 20:33 Katarina »

#1 - 15.09.2026 20:41
Aynı şahıs bana da aynı suçlamadan şikayet açtı fakat kendisinin povundan bir kayıt bile göremiyoruz. :D

#2 - 15.09.2026 20:57
Kendi povumdan senin canın gözüküyor mu? Arkadaşın savunma yapamaz olmuş? Kanıt kanıttır.

#3 - 15.09.2026 21:11
Bay Stezy Bayton, savunma yapmıyor musunuz? Bu şikayet açılana kadar bana açtığınz şikayete takır tıkır yazıyordunuz, suçunuz ortaya çıktı kayboldunuz. İstediğiniz kadar gruplaşın, doğru yolda olmadığınız sürece kaybedeceksiniz.

#4 - 15.09.2026 21:12
Benim videomla bana sikayet aciyor videoda da gorulucegi uzere canim gidiyor. Gecen seferki yedigim jail ise bugdur hile kullanmiyorum arkadasin kendi povu varsa onuda gorelim forumu gereksiz yere rahatsiz ediyor aim calis biraz 7 24 forum acicagina 😀

#5 - 15.09.2026 21:17
"Benim videomla bana sikayet aciyor videoda da gorulucegi uzere canim gidiyor. Gecen seferki yedigim jail ise bugdur hile kullanmiyorum arkadasin kendi povu varsa onuda gorelim forumu gereksiz yere rahatsiz ediyor aim calis biraz 7 24 forum acicagina 😀" Aynı savunma, aynı savunma.
"Gecen seferki yedigim jail ise bugdur hile kullanmiyorum" o zaman behzatc haksız abi ya niye öyle dedin ki sen?

#6 - 15.09.2026 21:52
Sorun görünmüyor.