Konu: gallo crew rk+yki+role uymama+nonrp  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2026 18:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joe Newman, Lukas Rodenbug @castro @elmomy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SDB13

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ekran görüntülerinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
rolden kaçış, nonrp, rk, yaralı kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

olay esnasında joe ve multi olan lukas'ı düşürdük ikisi de vurulduktan sonra kendileriyle aktif olarak rol yapmaya ve etkileşimi sürdürmeye çalışmamıza rağmen, bilerek alt tab atıyorlar
bu durumun üzerinden yalnızca birkaç dakika geçmesine rağmen, ikili yaralı durumunu ve kural ihlalini tamamen hiçe sayarak tekrar dm atmaya çalışıyorlar ve doğrudan vuruluyorlar, ateş açıyorlar. anlayacağınız rol yapmama ısrarları devam ediyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

1. Joe Newman'ın düşürüldüğü an: GösterGizle

2. AFK kalıp rolden kaçtığı ve role uymadığı an: GösterGizle

3. Birkaç dakika sonra tekrar gelip çatışmaya girdiği an: GösterGizle

4. Role uymamaya devam ettiği anlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): sunucudaki rol akışını ve kalitesini ciddi şekilde bozuyorlar, temizvice

#1 - 15.09.2026 19:02
Ek olarak Lukas karakteri bir birlikte değil fakat m4 taşıyan bir Gallo üyesini taşıyor, multi kontrolü yapılması gerekiyor.

#2 - 15.09.2026 19:05
Dün gallo ve biz arasında bir çatışma döndü, bu çatışma neticesinde dillimore kasabasında bir çok gallo üyesi PD tarafından tutuklandı ve bir iki arkadaş ban yedi demek istediğim şikayette %99 o arabayı kullanan kişi ya ban yiyen arkadaş ya da PD tarafından alınıp sorgu bekletilen adamlardan birisi, yani %99 M.A. kullanımı var.

Zaten Castro'nun birliği daha 2 hafta önce M.A. kullanımı nedeniyle kapatılmıştı, yine aynı şekilde devam ediyorlar muhtemelen.

Bir diğer konu durmak bilmeyen RK ihlalleri, Sürekli roleplay ihlalleri, arkadaşlar gerçekten, samimi söylüyorum her vurulduğunuzda yediremeyip, afk atıp, role uymayıp, yetmiyormuş gibi yarım saat sonra tekrar sağa sola sıkacaksanız söyleyin biz rol mol yapmayalım sizle, yani gerçekten sunucuyu DM sunucusuna freeroam sunucusuna çevirdiniz.

#3 - 15.09.2026 22:30
gerekli savunmayı yapacağım

#4 - 16.09.2026 16:09
öncelikle selam. o saatlerde çalışıyordum ve sürekli alt tab atıyordum. Lukas ile birlikte gezinirken o an afkydım ve vurulduğumu fark etmedim. arkadaşımla da o an seste değildik ve oyuna döndüğümde vurulduğumu fark etmedim, ayrıca sizin vurduğunuz yerde değil ben oyuna döndüğümde ilerideki otoparktaydım ve altımda araç vardı, sürücüsü boştu chattede herhangi bir emote/vs yoktu bende direkt indim ve otoparkta u içip onunla gezmeye devam ettim. başka bir ileti gelmeyecek. ayrıca bütün rollerde yaralıdan kalktığımız anda tekrardan yaralıya düşürüyorsunuz, nasıl bir şekilde rol yapmamızı bekliyorsunuz anlayamadım.
« Son Düzenleme: 16.09.2026 16:19 castro »

#5 - 16.09.2026 16:19
Alıntı yapılan: sunucu kuralları
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder

öncelikle selam. o saatlerde çalışıyordum ve sürekli alt tab atıyordum. Lukas ile birlikte gezinirken o an afkydım ve vurulduğumu fark etmedim. arkadaşımla da o an seste değildik ve oyuna döndüğümde vurulduğumu fark etmedim, ayrıca sizin vurduğunuz yerde değil ben oyuna döndüğümde ilerideki otoparktaydım ve altımda araç vardı, sürücüsü boştu chattede herhangi bir emote/vs yoktu bende direkt indim ve otoparkta u içip onunla gezmeye devam ettim. başka bir ileti gelmeyecek

Bro yaptığımın farkındayım cezalandırabilirsiniz desen daha mantıklıydı sanki.  "arkadaşımla da o an seste değildik " de ne demek? Siz sesteyken mi rol yapıyorsunuz? Biz seni discord üzerinden vurmadık zaten oyun içinden vurduk, Lukas sana hiç mi oyun içersinden demedi? bro vurulduk diye? Gerçekten ilginç bir savunma. :D

Arkadaşların Sürekliroleplay kapsamından, Yaralı Kural ihlali kapsamından ve Rk kapsamından cezalandırılmasını talep ediyorum.

Sürekli Rp: Aktif rol ortamında role uymadıkları için.
RK: Vurulmalarına rağmen tekrar silahlı bir çatışma ortmaına girdikleri için
YKİ: vurulmalarına rağmen hayatlarına olağan devam ettikleri için.

#6 - 17.09.2026 22:47
Lukas yaralı araç sürdüğü için ceza alacak, diğer karakter yasaklandı.