Konu: Gallo Crew Hile Kullanımı, RK, YKİ - Dean Bridges, Terry Cameron  (Okunma sayısı 637 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2026 18:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Terry Cameron, Dean Bridges @squerzy   @Nofearsovalye
Olaya dahil olan şahit karakter adı: video
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlardan bir tanesi çok sağlam hile kullanıyor, bu yüksek ihtimalle Terry Cameron. Bu arkadaşa öncelikle multi kontrolü yapılması gerekiyor, bu silahı nerden bulduğunu çok merak ediyoruz doğrusu.

Videoda açık açık anlattık fakat tekrar özet geçeceğim.

Video başlangıcı: Gördüğünüz üzere duvar arkasından gelen mermilerle canım 142'den 57'ye düşüyor. O an /hasarlar aldım fakat video kaydı yarıda kesilmiş. Log kayıtlarından bakılırsa kimin vurduğu görülebilir. Benim gördüğüm ve şüphelendiğim kişi Terry Cameron fakat arkadaşı banlamak için bu kesite ihtiyacımız yok. Videonun ileri kısımlarında absürt vuruşları var.

Arkadaşları videoda gözüktüğü üzere 15:45'te vurup araçlara bindirip kaçırıyoruz. Sonrasında 15:49'da araçtan canlarını fulleyip, hilelerini açıp bizi tarıyorlar.
Terry zaten direkt silent aim kullanıyor.
Dean Bridges ise RK kuralına uymuyor, ayağa kalkıp ateş etmeyi sürdürüyor. Arkadaşlar gamespeed hilelerini abartmış olacakki oyunun anticheat sistemine düşüp kick yiyorlar.
Dean ve Terry her ayağa kalktıklarında sıkmaya devam ediyorlar.

İki karakterinde hile kullanımı ve çeşitli ihlallerden dolayı önce silahlarının silinmesini sonra yasaklanmasını talep ediyoruz. Gallo birliğinde savaşa dahil olan her karakter hile kullanıyor ve RK ihlali yapıyor. Bu ihlallere rağmen, yenilen banlara rağmen silahlarını bir şekilde aktarıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşları yakalıyoruz, vuruyoruz, kaçırıyoruz. Fakat kimsenin umrunda değil, kimse rol örgüsünü düşünmüyor. Bu rollerin devamında arkadaşlara karşı bir üstünlüğümüz olacaktı, iki elemanı esir olarak tutup onlar üzerinden rol yapacaktık fakat söylediğimiz gibi Gallo tarafı bu savaşla sunucuyu bir tdm sunucusuna çevirmeye çalışıyor.

#1 - 15.09.2026 18:03
Artık can sıkmaya başladı, her vurulduklarında böyle yapıyorlar,  vuruyoruz, ya kardeşim tamam rk yapacaksın bari 30 dakika sonra falan yap, bu da ne yani? Neyse Rk veya YKİ'nin bir anlam ve önemi yok zaten wallshotlar bariz belli, muhtemelen melavolence dün hileden ban yedikten sonra tüm ekibine sobeitleri dağıttı.
Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

#2 - 15.09.2026 18:18

ayriyetten hesaba multi kontrolü yapılırsa seviniriz ve %99 silah aktarımı yaptı, bu hesaba giren kişinin melavolence olduğunu düşünüyoruz.

#3 - 15.09.2026 18:52
 görüntülü savunma yapacağım ancak kick sebebimi de belirteyim anlık çatışmada sıkarken mermi bitince kick atıyor bunun yüzünden kick yedim akşam herşeyi görüntülerle göstereceğim
« Son Düzenleme: 15.09.2026 18:53 Nofearsovalye »

#4 - 15.09.2026 19:02
benim alanımda hileye dair herhangi bir şey görmedim oyundan kick yememin sobeit ile alakası nedir onu da anlamış değilim

#5 - 15.09.2026 19:07
benim alanımda hileye dair herhangi bir şey görmedim oyundan kick yememin sobeit ile alakası nedir onu da anlamış değilim
Bizim videoda gözüktüğü üzere Reyes ve Bentlee'nin olduğu kısıma ateş açıyorsun. Onlarında nasıl bayıldığı ortada. Hasar loglarıyla beraber incelenirse bu vuruşların imkansız olduğu ortaya çıkıp yasaklanacaksınız. Yine de savunma yapıp yapmamak sizin tercihiniz savunmanızdan sonra sonuçlanabilir.

#6 - 15.09.2026 19:13
kanıtın yoksa şikayet niye açıyon sen birader her şeyi loglara mı baktırıcaz geçen gün oyuna girdim tepemde sultan uçuyo loglara mı bak diyeyim şimdi şikayet açıp

"vuruşlar imkansız" neyi imkansız m4 ile önümdeki adama sıkıyorum imkansız olan ney sıktığım gibi crash yiyorum zaten ben nasıl vurayım adamları  ::) ::)

#7 - 15.09.2026 22:20
Selam, multi-account değilim. Birlikteki kişiler yakın dostlarım ben de girdim. Rollerim de bu yönde ki editlediğim rol görüntülerine bakarsanız multi olmadığım gayet de aktif bir şekilde sunucuda oynadığım görülebilir. 2021'den bu yana aktif şekilde oyunu oynuyorum. genelde akşamları kafamı dağıtmak için giriyorum. Multi konusunu anlamadım yani. Birliğe başladım rollerimi editledim, ihlalde bulunmadım ve savaşta bulundum. OOC sicilime de bakarsanız tertemizim.
Çalının sizdeki görüntüsü: https://hizliresim.com/a2ueluzk

Hakkımda wall-shot şikayeti açmışsınız ancak kesinlikle bunu reddediyorum. Wallshot algılanmasının sebebi sizde görünen kocaman çimen textureunun bende gözükmemesidir. Aynı şey test edilebilir. Kesinlikle wallshot yoktur. Benim açıma bakarsanız vurulabileceğinizi gayet de net görebilirsiniz. Orada zaten eğilip sıkmaya başlıyorum. Benim açımdan olan SS'i de atayım:

https://hizliresim.com/88nz9c8j

Kurduğum FPS modlarından ötürü böyle kaynaklandı sanıyorum, biraz oyunum low kalitede ve bazı çimenler olmayabiliyor. ((özellikle büyük olanlar.))

2. kısımdaki şikayetinizi de anlamadım. Anlık bir sinirle RK yaptığım doğrudur ancak yine de hile kullanmıyorum. Sabit duran bir araca M4 ile sıkıyorum ki perspektifi de hesaba katarsanız o kadar uçurum bir açıklık yok. M4 ile sıkıyorum, en az seken(neredeyse sekmeyen) bir silah. Sabit duruyorsun ve seni düşürüyorum. Buradaki hile dediğin kısmı anlamadım ancak kesinlikle hile olmadığımı beni tanıyanlar da doğrular. Kick yeme sebebime de gelelim: çatışmada silahla sıkarken bir karaktere mermi bitince kick atıyor. Anti-cheat problemidir. Üst yönetim kontrol edebilir, geçmişte buna dair şikayetler olmuştu zaten. Gerek rapor gerek bildiri. @Manifesto

İyi günler dilerim, rollerde görüşmek üzere.
« Son Düzenleme: 15.09.2026 22:23 Nofearsovalye »

#8 - 16.09.2026 03:20
Sadece beni değil yanımdaki Nerio’yu da sen düşürüyorsun kendisi /hasarlar ekranını atacaktır.

#9 - 16.09.2026 15:12
benim düştüğüm an: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Araçtan inip ayakta sıkmama rağmen full kafa atıyor arkadaşımız. Aramızdaki mesafe direkt dibimden sıkacak bir mesafe kadar az değil. Çok uzak olmasa bile arkadaşın burada sol taraftan, Dean'ın da arkasından silent aimbot only headshot açıp araçtakilere silent işletebilmek adına typesini değiştirdiğini fark ettik. Bu yüzden de onfoot olan bana da full kafa atmış.
https://streamable.com/p3qymx