Merhabalar, iyi forumlar.
Bahsi geçen şikayete kısa ve öz ileti atarak savunmayı kısa keseceğim. Arkadaşlar kendi bile şikayet açacak zahmette bulunmayıp, başka forum hesaplar başka M/A üzerlerinden şikayet açmıştır. Savunmaya gelecek olursak, aracın durduğu sizde gözüküyor ancak o sırada araç geri gitmeye devam ediyor. Çünkü orada "ESC'de" olduğumdan sizin ekranınıza yansımıyor/gözükmüyor. Alt-tab'dan da dönmüyorum. Orada ESC'deyken sizde gözükmüyor. Arkadaşlarım (siz:D) aracın geri gittiğini söylediklerinde oyunda bile olmuyorum. Q'ü ise ESC'de atıyorum ki, bu (/q) olduğu belli oluyor. Vice Roleplay'in (ac)'sinden bahsetmek istiyorum o hızda kick yiyeceğim çok bariz belli ki, kick yemiyorum gördüğünüz gibi yeseydim eğer bahsi geçen sobeit şüphesi (lmao) olabilirdi. Legal rollerim üzerinde olduğunu göz önünde bulundurulmasını isterim, sobeit türevi hilelerin bana bir yararı yok, avukat bir çar yönetiyorum. Ayrıca, q attığım yerde araç geriye gitmeye doğru devam ederken kanıtın kesilip/biçildiği belli oluyor isteriz ki bu durumda; aracın bu click hızlarda bir anda hızlanması ile beraber benim esc'den döner-dönmez kick/ban yiyeceğim çok bariz ki, esc'den dönmediğim belli. O "q" logunun sana düşmeside, yanında q attığım için.
Video'a göre Q attığım yer, (ESC)
Q'ü attığım yer, aracın geri-geri gitmeye devam ettiğinin kanıtı;
Özete geçecek olursak, denilen gibi ESC bugu ve arkadaşların bana olan kini şüphesi üzerine açılmıştır. Şunu da eklemek isterim ki, arkadaşlar böyle buglar olabilir diyerek ilk göz korkutma çıkarına girip bana yazıp ardından nasıl bir kin (

) tekrardan şikayet açacak oluyorlar. Denilen gibi bug ve ihlaller silselesinden ibaret bir ek, farklı bir savunma çabasına girecek olursanız atarız sorun yok. Tek isteğim bahsi geçen kişi ile muhattap olmam.
İyi forumlar.