Konu: Santo Herrera - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 321 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2026 20:47
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Santo Herrera @Frkn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.09.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: hile    
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Santo Herrera karakteri motordan iniyor, iner inmez 2 saniye sonra beni düşürüyor. Uzi gibi bir silahla 1 saniyede 11 tane mermi atması imkansız. Hile kullandığı çok bariz şekilde ortada. 154 canımı 2 saniye içerisinde eritti. Karşı taraf yüzde bir milyon hile kullanıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.09.2026 20:53
Kanka anlamadım yani Videolusunuz sadece ssle şikayet açıyorsunuz.

Arkadaş dümdüz durduğu için kısa süre içerisinde düşürdüm. Canın 154 falanda değildi yalan söyleme hasarlarda da gözüktüğü gibi canın 112.

2.saniyeden sonra 3. saniyeye geçerken düşürmüşüm büyük ihtimalle, iki saniye gibi gözükmüş. Her neyse artık sadece hasar SS inden şikayet açmayın.

#2 - 14.09.2026 21:10
Uzi testinin videosu;
https://streamable.com/xe4qyu
Sizin birliğin uzileri sadece öyle sanırsam

SC gözüktüğü için sansürledim, yetkililere iletebilirim.

#3 - 14.09.2026 21:43
Ee yani? Senin testinde 8 atmış hile diye yırtındığınızda 9 mermi atmış. Bir sorun gözükmüyor

#4 - 14.09.2026 21:55
Ee yani? Senin testinde 8 atmış hile diye yırtındığınızda 9 mermi atmış. Bir sorun gözükmüyor
Nası oluyor yani şimdi ben dediğini pek anlayamadım farklı şikayete mi yazacaktın

#5 - 15.09.2026 16:07
Uzi testinin videosu;
https://streamable.com/xe4qyu
Sizin birliğin uzileri sadece öyle sanırsam

SC gözüktüğü için sansürledim, yetkililere iletebilirim.

Dostum seni arkadaşın olaya şahit diye eklememiş sen neden burda ellerini yoruyorsun anlamadım? Kimseye birşey yaptığım yok oyunda üstünlük sağlayacak bir program açtığım yok böyle şeyler nedir bilmem bile birliğinize laf söylemek istemiyorum ama bize tutupa sizin birliği uzileri sadece öyle felan dersen bende sana r19'unuzun iki karakterinin 1 ay geçmeden ikisininde hileden yasaklandığını söylerim yani neden olayı sizin birliğiniz bizim birliğiniz hesabına çekiyorsun anlamış değilim.

Ray Gallo karakteri beni görmeden ben kendisini tarayınca arkadaş/ağabey alt taba çektiğini gördüm zaten geri geldiğinde hasarlar birden gelmiştir diye düşünüyorum 1 saniyede 9 10 mermi çıkabiliyorsa 11 mermininde çıkabileceğini düşünüyorum eğer çıkmıyorsada zaten arkadaşın alt tab yapması nedeniyle 11 merminin biranda düşmesinin normal olabileceğini düşünmekteyim. Son sözüm #temizvice bir ss ile hile iddasıyla insanlara şikayet açmayın emek var.

#6 - 15.09.2026 19:15
Fazla mermi çıkabilir diye düşünüyorum diyip bu olaydan sıyrılamazsın. Ben sadece 1 mermi fazla attığım için bile ceza alıyorsam, aynı şekilde sen de alacaksın. Sonuçlanabilir.

#7 - 16.09.2026 14:44
Cezalandırılacak.