Konu: Bentlee Mosley RK  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2026 16:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bentlee Mosley - @mertkoken12

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gallo Crew üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.09.2026 00:31 - 01:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.
Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı hoodunda vuruyoruz, yaşadığı hüzün dolu senaryoyu kaldıramamış olacak ki olaydan yarım saat sonra kendisi hoodumuza gelip AFK attığım sırada beni vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :D

#1 - 14.09.2026 20:22
Ek olarak arkadaşın girdiği birlikte hiçbir iletisi yok, İllegal Kural İhlali kapsamınada girer savaş rollerine katılamaz.

#2 - 15.09.2026 04:51
@mertkoken12 24 saat içinde savunmanızı yapın.

#3 - 15.09.2026 12:13
Merhaba, arkadaşlar beni afkdayken vurmuş ve yarım saat sonra geri oyuna döndüğümde düştüğümün farkında değildim, arkadaşlarım sıktılar dediği için bende gidip sıkmıştım. Rk olduğumu bilmiyordum, ihlal yapan birisi değilim. Arkadaşlar kusura bakmasın. Tekrarı olmaz.

#4 - 15.09.2026 16:38
İlginç bir savunma olmuş, sonuçlanabilir.

#5 - 15.09.2026 18:51
İllegal Kural İhlalinide dikkate alalım, kendisinin tanıtıma hiçbir ssi yokken savaşa katılıyor.

#6 - 15.09.2026 19:02
İllegal Kural İhlalinide dikkate alalım, kendisinin tanıtıma hiçbir ssi yokken savaşa katılıyor.
SS editlemeyi bilmiyor,uğraşmıyor. Uzun zamandır birliğimizde ve bazı kişilerin attığı sslerde bulunuyor. Tanıtımı inceleyebilirsin.

#7 - 15.09.2026 20:16
SS editlemeyi bilmiyor,uğraşmıyor. Uzun zamandır birliğimizde ve bazı kişilerin attığı sslerde bulunuyor. Tanıtımı inceleyebilirsin.
Kurallara göre atarsa katılabiliyor, yapabilecek bir şey yok o hâlde. Ek olarak karakterin sadece savaşlarda ortaya çıktığının kanıtı;
Krakouer X Eclipse
Spoiler: GösterGizle

Eclipse X Rastovi
Spoiler: GösterGizle

Multi arkadaşımız sadece savaşlarda beliriyor.
« Son Düzenleme: 15.09.2026 20:22 tommyelchavo »

#8 - 15.09.2026 20:37
Geçmişte ne olduğu bizi bağlamaz, bizim birliğimizdeyken rol sslerde bulunuyor ve sadece savaş rollerinde yok. Şark kurnazlığına gerek yok.

#9 - 16.09.2026 11:49
Geçmişte ne olduğu bizi bağlamaz, bizim birliğimizdeyken rol sslerde bulunuyor ve sadece savaş rollerinde yok. Şark kurnazlığına gerek yok.
Arkadaş hileden yasaklanmış, kapatılabilir.