Konu: Bentlee Mosley  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2026 01:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bentlee_Mosley  @mertkoken12

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gallo Crew üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.09.2026 - 01:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Alıntı
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzi ile saniyede 9 mermi atıyor, böyle bir şeyin imkansız olduğunu deneyerek görebilirsiniz. Rapid veya gamespeed olduğu bariz. Gereken yapılsın!!

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca arkadaşın multi hesap olduğu çok bariz, onun da ayrıca incelenmesini istiyoruz.  O:-)#tertemizvice

#1 - 14.09.2026 01:50
Saniyede atılan mermilerin kanıt niteliği taşıdığı hakkında @behzatc4530 'in bizzat bana karşı işlemi var. Kendisi ilgilenirse sevinirim.

#2 - 14.09.2026 13:18

Kendisini ek olarak olaydan yarım saat önce vurmuştuk, RK ihlalini de şikayete eklerseniz sevinirim.

#3 - 14.09.2026 14:29
Gelmiş sadece hasar loguyla şikayet açmış, şikayete savunma yapmama bile gerek yok, Drive byde sıkmıyorum onfoot sıkıyorum sana, hasarlarda sorun yok. Alt tabdan birden oyuna döndüğün için hasarlar anında gelmiş olabilir, videon yoksa hile şikayeti açmaya hakkın yok.

Multi de değilim, onun için kanıtın varsa ayrı bir şikayet oluşturabilirsin. Komiksin. Rothstein oluşumundan beri Aytuğun yanındayım OOC'den arkadaşıyım.  :)

#4 - 14.09.2026 14:30

Kendisini ek olarak olaydan yarım saat önce vurmuştuk, RK ihlalini de şikayete eklerseniz sevinirim.
Rk için ayrı bir şablon oluşturabilirsin emre duran profil fotoğraflı (sözde) gayrimeşruya özenen arkadaşımız  ::)

#5 - 14.09.2026 15:07
Sana istediğini verip burada toxiclemeyeceğim, mertkoken12. Gereken kararı yetkililer verir. RK için de ayrı bir şikayet açıyorum, hatırlattığın için teşekkürler!  :o :D

#6 - 14.09.2026 20:06
Sana istediğini verip burada toxiclemeyeceğim, mertkoken12. Gereken kararı yetkililer verir. RK için de ayrı bir şikayet açıyorum, hatırlattığın için teşekkürler!  :o :D
Tabiki tabiki tabiki açabilirsin istediğin gibi, savunmamızı yaparız. Madem multiyim neden RK şikayeti açmakla uğraşıyorsun ki? Ahahaha, kendinle çelişmeye devam et dostum. Multi olmadığımı sende biliyorsun. Hile olmadığımı da. Şikayet açmak için açmaya devam edin, geçen açtığınız hiçbir şikayetten yasaklanan olmadı 10 tane açmaya devam edebilirsiniz.

#7 - 14.09.2026 21:11
Uzi testinin videosu;
https://streamable.com/xe4qyu
Sizin birliğin uzileri sadece öyle sanırsam

SC gözüktüğü için sansürledim, yetkililere iletebilirim.

#8 - 14.09.2026 21:40
Ee yani? Senin testinde 8 atmış hile diye yırtındığınızda 9 mermi atmış. Bir sorun gözükmüyor.

#9 - 15.09.2026 19:16
Ee yani? Senin testinde 8 atmış hile diye yırtındığınızda 9 mermi atmış. Bir sorun gözükmüyor.
Olması gerekenden 1 mermi fazla attığım için 5000 dakika nasıl atıldıysa, arkadaşa da atılması talebimiz. Şikayetin bir yerinde bulunmuyorken yorum yapmamanı rica ediyorum. Sonuçlanabilir.