Konu: Matias Villalobos  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.09.2026 02:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matias_Villalobos @Xenon1453

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Calvin Johnson @KradX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimiz yeni açıldı, bu arkadaşı eski birliğimiz olan Florencia 13'e giremediği için biraz agresif durumda. :D Her neyse. Arkadaş illegal yasağımız olmasına rağmen sokakta mal satmaya çalışıyor. Git dememize rağmen bu sokak benim burada benim sözüm geçer gibi laflar edip tahrik ediyor. Başka bir birlik açtık, Meksikadan gelen başka ekipler. Ama arkadaşa ne kadar ağır basıldıysa daha Florencia'da kalmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın, arkadaş kendine bir türlü yediremiyor sanırım.

#1 - 12.09.2026 02:53
Şahitliğimi Onaylıyorum.

#2 - 12.09.2026 03:06
Çete karakterler yönetiyoruz ve tek taraflı değil karşılıklı bir hakaretleşme söz konusu, neden şikayet oluşturduğunu anlayamadım doğrusu?

Sürekli; aklı florancia 13 birliğinde kalmış gibi yakıştırmalar yapıyorsun, yediremiyor diyorsun ama bu söylediklerinle yaşananlar birbirine çok ters değil mi? Çünkü birliğiniz M.A. ve sayısız hile kullanımı nedeniyle kapatıldı, daha önce orada bulunan bir grup ile savaştaydık, oraya yep yeni bir yapılanma kuruluyor, bu oranın eski yerlilerini huzursuz edebilir ve bir takım kendini belli etme, biz buradayız gibi hamlelerde bulunabilir, bu çok doğal, burada senin bunu yemen gerekiyor çünkü bu işler böyledir.

#3 - 12.09.2026 03:10
Çete karakterler yönetiyoruz ve tek taraflı değil karşılıklı bir hakaretleşme söz konusu, neden şikayet oluşturduğunu anlayamadım doğrusu?

Sürekli; aklı florancia 13 birliğinde kalmış gibi yakıştırmalar yapıyorsun, yediremiyor diyorsun ama bu söylediklerinle yaşananlar birbirine çok ters değil mi? Çünkü birliğiniz M.A. ve sayısız hile kullanımı nedeniyle kapatıldı, daha önce orada bulunan bir grup ile savaştaydık, oraya yep yeni bir yapılanma kuruluyor, bu oranın eski yerlilerini huzursuz edebilir ve bir takım kendini belli etme, biz buradayız gibi hamlelerde bulunabilir, bu çok doğal, burada senin bunu yemen gerekiyor çünkü bu işler böyledir.

Seni etiketleyen oldu mu? Adam sokağa gelip agresif çıkıyor. İlk bir hafta illegal yasağımız var bunu siz de biliyorsunuz.

#4 - 12.09.2026 03:36
 ::) ::) Sürekli olarak mahallemde ne yapıyorsun? Ne ediyorsun diyen karakterini geliştir, tanıtımını da biraz geliştir.. Karakterimin orada bir evi olduğundan sana istediği gibi davranabilir. Kendisi de bir çete üyesi olduğundan korkmayacaktır da.. Evi olduğu için sallana sallana gezinir orada, böyle bir kural yok  :-\

#5 - 12.09.2026 03:37
::) ::) Sürekli olarak mahallemde ne yapıyorsun? Ne ediyorsun diyen karakterini geliştir, tanıtımını da biraz geliştir.. Karakterimin orada bir evi olduğundan sana istediği gibi davranabilir. Kendisi de bir çete üyesi olduğundan korkmayacaktır da.. Evi olduğu için sallana sallana gezinir orada, böyle bir kural yok  :-\

Gez sen sallana sallana  :D İllegal yasağı var diye gelip sokakta mal satamazsın. Oradaki üyeleri saldırması için tahrik edemezsin. Sokak benim gibi laflar söyleyemezsin.
« Son Düzenleme: 12.09.2026 03:47 shque »

#6 - 12.09.2026 03:47
Ben de bu oyuncunun benzer davranışlarına maruz kaldım. Şikayette anlatılan olayla örtüşen şekilde, bize karşı da aynı tavırları sergiledi ve haksız yere saldırıda bulundu. Bu nedenle açılan şikayeti destekliyorum. Buraya aynı oyuncuya açtığım kendi şikayetimi bırakıyorum. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=193211.0

Alıntı
Bu yorum, mevcut şikayetten bağımsız olarak, aynı oyuncuyla yaşamış olduğum benzer olayı yetkililerin bilgisine sunmak amacıyla paylaşılmıştır.

Daha temiz bir Vice için. :vice: :sampanya:

#7 - 12.09.2026 17:35

Sanırım eskiden birliğimize gelmek istediğinde sana kapıyı gösterdiğimiz için bu kinle öfken  :)
Rollerini düzeltirsen sevinirim kardeşim, yaptığın mikropluktan başka birşey değil,
mahalleme uziyle gelip q-e atıp silahı gösterince ne yaptığını sanıyorsun? Anladık silahın var, biz çıkartınca kötü oluyor ama dikkat et Xenon1453.  :-X :sampanya:

Sokağa gelip bu mahalle benim diyemezsin.
Mahalleye çok sahip olmak istiyorsan aç bir tanıtım, boyunu görelim  :)

Birlik tanıtımımıza laf söyleyecek kadar adam olduğunda söylersin böyle laflar canım benim.  :-X
« Son Düzenleme: 12.09.2026 18:01 Mayweather »

#8 - 12.09.2026 21:08
Sonuçlanabilir.

#9 - 13.09.2026 14:53

Sanırım eskiden birliğimize gelmek istediğinde sana kapıyı gösterdiğimiz için bu kinle öfken  :)
Rollerini düzeltirsen sevinirim kardeşim, yaptığın mikropluktan başka birşey değil,
mahalleme uziyle gelip q-e atıp silahı gösterince ne yaptığını sanıyorsun? Anladık silahın var, biz çıkartınca kötü oluyor ama dikkat et Xenon1453.  :-X :sampanya:

Sokağa gelip bu mahalle benim diyemezsin.
Mahalleye çok sahip olmak istiyorsan aç bir tanıtım, boyunu görelim  :)

Birlik tanıtımımıza laf söyleyecek kadar adam olduğunda söylersin böyle laflar canım benim.  :-X

sizin oluşumunuza gelmek için mi kırk dönüyordum?  ::) liderlerinizden biri beni birliğe almak için götünü yırtıyordu gel rol verelim diye siz kimsiniz oğlum? yazdığın metine bak şiir yazar gibi, karakterimin orada evi olduğundan ve çete üyesi olduğundan da sizden korku sergilemek zorunda değil. kırk nesil değişen bir bölgede rollüyorsunuz. yaptığın mikropluk demişsin, en büyük mikrobun kim olduğunu gördük önceki tanıtımlarınızdan da, ayak altı mikroplarını da salladık gitti.  :-\